Sayfa 6/1002 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Bugün piyasanın viop vadelileri üzerinden nasıl manuple edildiğini bariz şekilde gördük.ornek Tekfen spot %3 eksiyken vafelisi %8 eksilerdeydi. Diğerlerindede benzer durum vardı. Vadeli tataftan baskilayip endexi taban yaptırmaya zorladılar. Çoğu hisse çok komik miktarda lotlarla jademerde işlem gördü. Ne ellerindekileri verebildiler nede milletin malını alabildiler. Ben hedef ellerindeki mali cikmakti yaoamayinca yukarı aldılar. Bence tekrar asagi çekebilirler mal vermek için.

99 depreminden tek farkı farklı bölgede oldu. Yanlış hatırlamıyorsam garan 3 üzerinden 2 nin altına gelmişti.

Kocaeli bölgesi sanayi bölgesiydi bu yüzden piyasa çok düştü diye düşünülebilir ama sanayi binalarında büyük yıkım olmamıştı. Tuprasta bir yangın çıkmıştı. O deprem kadar piyasayı eykilemesede 1 günlük %1-2 eksi kapanisla hesabı görülecek bir olay değil bu. Her nekadar tepeden biraz gerilemiş olsakta 6-7 ay öncesine göre %100 den fazla yukardayiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
    Onedio
    @onediocom
    ·
    3d
    Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay'da 1200 binanın yıkıldığını söyledi. #deprem
    Bear_Bull
    @BearBull26

bir arkadaş durumda paylaşmış.

afad ve bazı dış yetkililer ankara eskişehir izmir çanakkale istanbul da yaşayan vatandaşları uyarmış. yaşanan depremler sonrası yayılması bekleniyormuş.

doğrumu bu teyit almadım/bulamadım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. Hocam panik amaçlı asılsız paylaşımlardır.
    Lütfen yaymayın

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

afad ve bazı dış yetkililer ankara eskişehir izmir çanakkale istanbul da yaşayan vatandaşları uyarmış. yaşanan depremler sonrası yayılması bekleniyormuş.

Yalan haber itibar etmeyin.

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Davalı ve davacı 2 si de kamu olduğu için,ihtiyaca göre mahkeme karar verecektir.
    Galiba burası Liman yapılacak,belki devlet yapar Gübre fab.kiraya verebilir.(özel idare gelir elde eder)
    Şahıs davalarında bazı dolanmalar olabiliyor,kardeşimin de davası vardı kazandı.

İzmir Güzelyalı,rahmetli Osman Kibar öncesi tamamı neredeyse denize sıfır yalı evleri idi (tamamında kıyı kenar ihlali vardı),Rahmetli O.K 8-9 kat (emsal) verdi,denize dolgu yapılarak yalı evlerinin önünden yol geçti, İzmir'in içine etti.
    O yalı evleri şimdi olsa hepsi çok nezih restaurantlar,kafeler vs.olurdu.(Eski evlerden kalan Vali konağı)
    Çokta Muhteşem olurdu.

YTD

Çocukluğumuzda buralardan denize girerdik,balık yakalardık.
    Delikanlı olduğumuzda rakı balık .
    Son düzenleme : dva glaza; 06-02-2023 saat: 21:34.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

Fox da naci görür var. 3 yıl öncesinden beri maraş malatya civarı deprem olacaak diyordu.
    Adana hatay tarafındaki kırılım ne kadar oldu bilinmiyor. Tam kırılmadıysa bu bölgede yeni deprwm beklediğini söyledi.

Fatih portakal borsanın açık olmasını ve çimento hisselerine ilişkin işlemleri eleştirdi anlık olarak
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 6/1002 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •