Sayfa 465/892 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ülkemizde herşey ne yazık ki formalite..güya deprem ve afet planları yapılmış ve güya çok kısa sürede deprem yerine gidilip müdahale edilebilirmiş...gerçekte ise böyle bir şey yok...bir gün geçmesine rağmen yardımların ve ekiplerin gitmediği yerler çok fazla...geçen gün bizim kalite brimi sorumlusu benim yangın ekibine yazıldığımı ve bir kaç yıldır de o listede olduğumu söyledi...ben de gülerek yahu benim bile haberim yok bari benim yerine hoplayacak zıplayabilecek gençleri yazın dedim...

dün eniştem çok defa deprem seminerlerine katılmasına ve hatta kendisi de ders vermesine rağmen ilk depremde ikinci kattaki evlerinin balkonuna çıktığını ve kendini aşağı atma niyeti olduğunu ALLAH tan bolkonların korkuluklu olmasından dolayı atlayamadığını söyledi...ki kendisi de geçen üç ay önce çok ağır bir kalp ameliyetı geçirmişti..buna rağmen atlamak istemiş...

demek istediğim ülkemizde bir çok şey formalite ve kağıt üzerinde...yine geçen ekim ayında söylemesi ayıp şöyle orta halli bir ev almıştım ama sonra aldığım duyumlara göre yapı denetim geçmişte inşaatta eksik demir kullandıkları için bir ay inşaat durdurma cezası vermiş...ardından da mütahit yapı denetim şirketini değiştirmiş ve inşaata devam etmiş....aldığım evin binası yanlış hatırlamıyorsam 2-3 yıl önce inşaatına başlanmış idi...şimdi korkudan o eve nasıl yerleşecem veya satsam mı diye düşünüyorum..mütahitlerin çoğu malzemeden bir şekilde çalıyor...işimiz gerçekten de çok zor...ipini koparan da mütahit oluyor...yaptıkların bina yıkılsa da hiç bir sorumlulukları olmuyor...buna bir çözüm bulunmalı...yeni binalar dahi yıkılıyor...
    Kabul etmek gerekir ki Ortadoğu ülkesi olmaktan kurtulamiyoruz... Çoğumuz bunu istiyor. Çevremde çoğu tanıdık seçim öncesi imar işlerini hallediyor bir şekilde. 50 sene önceki Kemal Sunal filminde seçim öncesi adam kaçak kat çıkıyordu. Çok değişen bir şey var mı emin değilim.

2. herkes dayı bulup işini halletme derdinde hepimiz kimse kimseye boşuna kızmasın un ufak bi işte dahi araya adam sokma gayretindeyiz çunkü bürokrasiyi çabuk aşacaz...

Hisse küçük lotlarla buyuk düşüyor bence bi geçiş dönemi ama bu arada eriyoruz malesef...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Balık baştan kokar demişler. İmar affı çıkarılarak, çürük binalar düzeltilmek yerine yasal hale getirildi.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Adanada yaşıyorum. 19 katlı binanın 15. Katındayım. Çok kötü sallandık çok korktuk. 98 Ceyhan, 99 Gölcük depremini de yaşadım. Ben böyle bir korku yaşamadım. Çukurova ilçesinde yaklaşık 10-15 bina yıkılmış. Eşimle Kiyafet almak için eve çıktığımızda ikinci büyük depremi yaşadık. Bina beşik gibi sallandı. Allah böyle bir acı yaşatmasın. Bazı arkadaşlara katılıyorum. Yapı denetimi eksik her şey kağıt üzerinde kalıyor maalesef. Fakat devlet yardıma koşmuyor veya yetersiz kalıyor kısmen katılıyorum. Dün akşam Kırıkkaleye geçtim.
    Yol boyu afat ekipleri, jandarma, ambulans, askeri araç, tirlarda kepçeler, vardı.
    Yol 465 km bunun tamamında bu araçları otobanın karşı tarafında afet bölgesine giderken gördüm.
    Allah yardımcımız olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Adanada yaşıyorum. 19 katlı binanın 15. Katındayım. Çok kötü sallandık çok korktuk. 98 Ceyhan, 99 Gölcük depremini de yaşadım. Ben böyle bir korku yaşamadım. Çukurova ilçesinde yaklaşık 10-15 bina yıkılmış. Eşimle Kiyafet almak için eve çıktığımızda ikinci büyük depremi yaşadık. Bina beşik gibi sallandı. Allah böyle bir acı yaşatmasın. Bazı arkadaşlara katılıyorum. Yapı denetimi eksik her şey kağıt üzerinde kalıyor maalesef. Fakat devlet yardıma koşmuyor veya yetersiz kalıyor kısmen katılıyorum. Dün akşam Kırıkkaleye geçtim.
    Yol boyu afat ekipleri, jandarma, ambulans, askeri araç, tirlarda kepçeler, vardı.
    Yol 465 km bunun tamamında bu araçları otobanın karşı tarafında afet bölgesine giderken gördüm.
    Allah yardımcımız olsun.
    geçmiş olsun gerçekten çok buyuk bir deprem ve çok buyuk bir alana yayılmış durumda insallah zamanla yaralar sarılır ama hem manevi hem maddi kayıplar çok buyuk...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    geçmiş olsun gerçekten çok buyuk bir deprem ve çok buyuk bir alana yayılmış durumda insallah zamanla yaralar sarılır ama hem manevi hem maddi kayıplar çok buyuk...
    Amin kardeşim.

7.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Adanada yaşıyorum. 19 katlı binanın 15. Katındayım. Çok kötü sallandık çok korktuk. 98 Ceyhan, 99 Gölcük depremini de yaşadım. Ben böyle bir korku yaşamadım. Çukurova ilçesinde yaklaşık 10-15 bina yıkılmış. Eşimle Kiyafet almak için eve çıktığımızda ikinci büyük depremi yaşadık. Bina beşik gibi sallandı. Allah böyle bir acı yaşatmasın. Bazı arkadaşlara katılıyorum. Yapı denetimi eksik her şey kağıt üzerinde kalıyor maalesef. Fakat devlet yardıma koşmuyor veya yetersiz kalıyor kısmen katılıyorum. Dün akşam Kırıkkaleye geçtim.
    Allah yardımcımız olsun.
    Büyük geçmiş olsun. Malesef toplumun her kesmi olarak unutkaniz ders almayız. Birkaç seneye bir yaşanıyor ama değişen bir şey yok. İstanbul belediyesi hariç bina guclendirme yapan ne il duydum ne valilik. Tekrardan büyük geçmiş olsun. Malesef 10 bini geçecek kaybimiz

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Büyük geçmiş olsun. Malesef toplumun her kesmi olarak unutkaniz ders almayız. Birkaç seneye bir yaşanıyor ama değişen bir şey yok. İstanbul belediyesi hariç bina guclendirme yapan ne il duydum ne valilik. Tekrardan büyük geçmiş olsun. Malesef 10 bini geçecek kaybimiz
    Teşekkürler üstad aynen 1-2 yıl sonra her şey unutulur. Rüşvetle, göz yummayla vs. yine çürük binalar yapılır. Olan masumlara olur.

Sayfa 465/892 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •