Sayfa 45/1002 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop XLVIII

Viop da dönen para çok kişinin ağzını sulandırdı... büyük para yönü belirliyor hem de sınır tanımadan

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GUNDİ yi gören var mı?
    görevini yaptı gitti...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Viop da dönen para çok kişinin ağzını sulandırdı... büyük para yönü belirliyor hem de sınır tanımadan
    Hergün para dağıtıyorlardı son bir aydır hisse dağıtıyorlar, borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Hamdım Piştim Yandım

4. Ne dediyesek O ama bunlar bizden 36 saat geriden geliyor,vehametin yeni farkına varıyorlar.
    OHAL dedik 36 saat geç yapıldı,borsayı kapatın dedik,kapanmıştan beter oldu,seferberlik ilan edin,deprem ve hava muhalefeti ile can kaybı sayısı her saat her dakika artıyor/artacak,zamanla yarışılacak.
    Enkazdan kurtulma imkanı olupda gecikmelerden soğuktan ölenlerin vebalı bu iş bilmez beceriksiz kadrolarındır.

5. Noldu depremzedelerin mallarına rahatça çökemediler heralde halen daha açık olduğuna göre piyasa..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    görevini yaptı gitti...
    Gelip hesap vermek zorunda..En tepeden gelip ahkam kesmek kolaydı..Kaç kişiyi etkiledi..Deprem gerekçe değil..deprem yokken de biz geçen hafta buraya kadar geldik...Benim de düşüncem var..AMA ASLA KESİN DEMEM...3 kere battım diye söylerim ki; kişiler her zaman tartsın..%51 dir..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hergün para dağıtıyorlardı son bir aydır hisse dağıtıyorlar, borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Doğru tespit.... Sasa da taban...

2 gündür borsayı açık tutanların amacı neydi acaba 3 gün yada 4 gün 5 gün kapalı olsa ne olurdu
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 45/1002 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •