Sayfa 383/678 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
Arama sonucu : 5419 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Memleketin neredeyse coğrafi olarak yarısı depremde hasar görmüş olmasına rağmen OHAL, hatta seferberlik ilan etmeyen ve piyasaları kapatmayarak insanımızın iki kuruşununa göz dikip fırsattan soyulmasına müsade eden zihniyeti kınıyorum. Hatta her durumu fırsata çeviren tüm fırsatçıları kınıyorum lanetliyorum.

Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Bugün rakam makul geldi 50 den tekrar lot artırıdım üstten verdiklerimin bir kısmı ile ama dediğinde haklılık payı var gibi. Bir miktarda düşerse kırklı rakamlar için beklettim elim gitmedi açıkçası. Ortam biraz karanlık beklemek daha mantıklı milletin canı daha fazla yanabilir. Bilmediğimiz birşeymi var beklenek sıkıntılı bçr durummu var açıkçası bilemiyorum
    Şu süreçte asla sat al yapmamak adına bloke koydum maliyete gelsede satmayacağım. Prensip olarak kanlı paraya hep karşı oldum. Daha önce Aselsandan kazandığımız bir kısmı ile çocuk battaniyesi alarak bulunduğum yerdeki kaymakamlığa teslim ettim.
    Açıkçası bu depremin doğal olduğuna artık inanmıyorum. İngilizce kanada ve bir kaç büyükelçiliğin yagınladığı uyarıları okudum. Özellikle Suriye sınırına gitmeyin demeleri ki bunu savaşa bağlıyorlardı ama öncesinde ki borsa satışları, büyükelçilik kapatmalar, hava durumunun en kötü olduğu anda oluşan deprem, borsanın bu süreçte açık tutulması, sostal medyada organize devlet aleytarı siyasi organize işler, siyasi olarak hükümete kızgın olsamda devletin yanındayım ama devlet de akılllınhareket etmeli şu an. Vatan hepimizin ve siyasi görüşlerden bağımsız sahip çıkma zordaki kardeşlerimizle dayanışma zamanı. Tartışmadan öte elimizden geleni yapalım lütfen.
    Son lafta ASELSAN daki aptal ötesi yöneticilere. Alacaksanız geri alımı yapın yapacaksanız sermaye artırımı yapın. Borsayı bazı yaratıkların oyuncağı yapmayın ya kapatın bir süre veya gerekli tedbirleri alın yoksa sizde mi işin içindesiniz SPK ve bir ksıım devlet erkanı?

3.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Şu süreçte asla sat al yapmamak adına bloke koydum maliyete gelsede satmayacağım. Prensip olarak kanlı paraya hep karşı oldum. Daha önce Aselsandan kazandığımız bir kısmı ile çocuk battaniyesi alarak bulunduğum yerdeki kaymakamlığa teslim ettim.
    Açıkçası bu depremin doğal olduğuna artık inanmıyorum. İngilizce kanada ve bir kaç büyükelçiliğin yagınladığı uyarıları okudum. Özellikle Suriye sınırına gitmeyin demeleri ki bunu savaşa bağlıyorlardı ama öncesinde ki borsa satışları, büyükelçilik kapatmalar, hava durumunun en kötü olduğu anda oluşan deprem, borsanın bu süreçte açık tutulması, sostal medyada organize devlet aleytarı siyasi organize işler, siyasi olarak hükümete kızgın olsamda devletin yanındayım ama devlet de akılllınhareket etmeli şu an. Vatan hepimizin ve siyasi görüşlerden bağımsız sahip çıkma zordaki kardeşlerimizle dayanışma zamanı. Tartışmadan öte elimizden geleni yapalım lütfen.
    Son lafta ASELSAN daki aptal ötesi yöneticilere. Alacaksanız geri alımı yapın yapacaksanız sermaye artırımı yapın. Borsayı bazı yaratıkların oyuncağı yapmayın ya kapatın bir süre veya gerekli tedbirleri alın yoksa sizde mi işin içindesiniz SPK ve bir ksıım devlet erkanı?
    Yazdıklarınıza aynen katılıyorum ve destekliyorum.

4. Bu gun satanin malini ctibank almış

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. SPK nın açıklamasına bakarmısınız, acizliğin hainliğin ısbatı gibi, açık açık ilan ediyor.

https://www.paramedya.com.tr/devami/...n-kapatilmadi/

6. Bittiğimizin resmidir...

7. Depremin merkez üstü gerçekte BIST miş...

8. Depremin olduğu günden bu güne acı tablo ortadayken ve alınacak önlemler en bilgisiz kişilerce bile dillendirilirken, gereken yapılmıyorsa....
    Borsa İstanbul Aş, SPK nında desteğiyle hem şirketleri hem yatırımcıları, bu acı depremi fırsat bilerek zarara uğratmıştır, düpe düz fırsatçılık, hırsızlık, hainliktir, kimlere ne peşkeş çektikleri açığa çıkartılmalıdır, sorumlular kimlerse teker teker hesap vermelidir.

Sayfa 383/678 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •