Originally Posted by
1.Yavuzhan
Şu süreçte asla sat al yapmamak adına bloke koydum maliyete gelsede satmayacağım. Prensip olarak kanlı paraya hep karşı oldum. Daha önce Aselsandan kazandığımız bir kısmı ile çocuk battaniyesi alarak bulunduğum yerdeki kaymakamlığa teslim ettim.
Açıkçası bu depremin doğal olduğuna artık inanmıyorum. İngilizce kanada ve bir kaç büyükelçiliğin yagınladığı uyarıları okudum. Özellikle Suriye sınırına gitmeyin demeleri ki bunu savaşa bağlıyorlardı ama öncesinde ki borsa satışları, büyükelçilik kapatmalar, hava durumunun en kötü olduğu anda oluşan deprem, borsanın bu süreçte açık tutulması, sostal medyada organize devlet aleytarı siyasi organize işler, siyasi olarak hükümete kızgın olsamda devletin yanındayım ama devlet de akılllınhareket etmeli şu an. Vatan hepimizin ve siyasi görüşlerden bağımsız sahip çıkma zordaki kardeşlerimizle dayanışma zamanı. Tartışmadan öte elimizden geleni yapalım lütfen.
Son lafta ASELSAN daki aptal ötesi yöneticilere. Alacaksanız geri alımı yapın yapacaksanız sermaye artırımı yapın. Borsayı bazı yaratıkların oyuncağı yapmayın ya kapatın bir süre veya gerekli tedbirleri alın yoksa sizde mi işin içindesiniz SPK ve bir ksıım devlet erkanı?
Yer İmleri