Sayfa 466/892 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Öncelikle Milletimizin başı sağolsun. Depremden etkilenenlere geçmiş olsun. Maalesef büyük sınavlara hazır olmadığımızı acı içinde görüyoruz. Hamesetin geldiği nokta. Liyakat ülkeye gelmedikçe bize maalesef huzur olmayacak.

2. ben 99 depreminde de borsadaydım ve iyi hatırlıyorum kapanmıştı şuanki olay ondan çok daha buyuk ve borsa açık 3-5 çakal mahvediyor borsamızıda zaten insanların kayıpları var bide maddi olarakda çökertiliyoruz hepimiz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

ülkeminizin başı sağolsun herkese çok geçmiş olsun Allah herkesin yardımcısı olsun izledikçe daha da kötü durumları göruyoruz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. maliye bakan yrd murat zaman denen .. yuzunden oluyor hersey

5. perşembe-cuma gününün AKD'sine bakın; sonra devlet eliyle manipülasyon yapılan ağustos AKD'lerine bakın; eşleştirin, şüphelileri bulursunuz... Sonra p.tesi ve dün kimin mal boşalttığına bakın ve bunu şüphelilerle eşleştirin; suçluyu bulursunuz... Suçlu bunlar, suç ortakları da SPK yönetiminde...

Ama hiçbir şey olmayacak; çünkü herkes herkesin bir hırsızlığını biliyor, herkesin kuzeninin kayınpederinin banka kasasında bir acil durum dosyası var... Ancak düzen değişecek, orta-alt kademe birilerine dokunulmazlık verip konuşturacaksın, herkes kendi g.tünü kurtarmak için bir üstündeki daha büyük balığı satacak; bak o zaman iş nereye-nerelere gidecek...

99'da borsa kapatılmıştı ki bahsettiğimiz dönem neredeyse dumanla haberleşilen ve pazar tezgahı üzerinde kağıt alınıp satılan bir dönemdi... Ben her krizde olduğu gibi 17 Ağustosa da full malda (PınarSüt olması lazım) yakalanmıştım.

Bana giren-çıkan yok; ne alacaktım ne satacaktım zaten... Ama şu an kendisi ceset torbasında, enkaz altında ölmüş, enkaz altında sağ, enkaz başında çalışan, hastanede tedavi gören insanlar var; çadırda-sokakta yaşayan ve ya telefonu bilgisayarı enkazda kaldığı için ya da şebeke çalışmadığı için hesabına ulaşamayan milyonlar var; TC nüfusunun %15'ini teknolojik olarak 1990 yılına döndürmüş bir durum yaşanıyor... Bu insanların içinde kredili işlemde olan ve teminat kapatmayı geçtim kapama çağrısını alacak imkanda olmayanlar var...

Bu insanlara atılan bu kazığı geri almanın tek yolu, takası gelmemiş işlemleri de iptal edip geriye dönük bir kapama kararı almaktı. Borsayı itinayla T-2 açılışı +2 saat geçtikten sonra kapatmalarının sebebi bu yolu kapatmaktı... Bu sabah 09:30'a kadar o karar alınabilirdi, artık alınamaz... Sermaye piyasaları yönetimi değil, cürüm işlemek amacıyla kurulmuş bir teşekkül karşımızdaki yapı...

6. Ayyynen öyle.
     Alıntı Originally Posted by Acemibalık Yazıyı Oku
    perşembe-cuma gününün AKD'sine bakın; sonra devlet eliyle manipülasyon yapılan ağustos AKD'lerine bakın; eşleştirin, şüphelileri bulursunuz... Sonra p.tesi ve dün kimin mal boşalttığına bakın ve bunu şüphelilerle eşleştirin; suçluyu bulursunuz... Suçlu bunlar, suç ortakları da SPK yönetiminde...

Ama hiçbir şey olmayacak; çünkü herkes herkesin bir hırsızlığını biliyor, herkesin kuzeninin kayınpederinin banka kasasında bir acil durum dosyası var... Ancak düzen değişecek, orta-alt kademe birilerine dokunulmazlık verip konuşturacaksın, herkes kendi g.tünü kurtarmak için bir üstündeki daha büyük balığı satacak; bak o zaman iş nereye-nerelere gidecek...

99'da borsa kapatılmıştı ki bahsettiğimiz dönem neredeyse dumanla haberleşilen ve pazar tezgahı üzerinde kağıt alınıp satılan bir dönemdi... Ben her krizde olduğu gibi 17 Ağustosa da full malda (PınarSüt olması lazım) yakalanmıştım.

Bana giren-çıkan yok; ne alacaktım ne satacaktım zaten... Ama şu an kendisi ceset torbasında, enkaz altında ölmüş, enkaz altında sağ, enkaz başında çalışan, hastanede tedavi gören insanlar var; çadırda-sokakta yaşayan ve ya telefonu bilgisayarı enkazda kaldığı için ya da şebeke çalışmadığı için hesabına ulaşamayan milyonlar var; TC nüfusunun %15'ini teknolojik olarak 1990 yılına döndürmüş bir durum yaşanıyor... Bu insanların içinde kredili işlemde olan ve teminat kapatmayı geçtim kapama çağrısını alacak imkanda olmayanlar var...

Bu insanlara atılan bu kazığı geri almanın tek yolu, takası gelmemiş işlemleri de iptal edip geriye dönük bir kapama kararı almaktı. Borsayı itinayla T-2 açılışı +2 saat geçtikten sonra kapatmalarının sebebi bu yolu kapatmaktı... Bu sabah 09:30'a kadar o karar alınabilirdi, artık alınamaz... Sermaye piyasaları yönetimi değil, cürüm işlemek amacıyla kurulmuş bir teşekkül karşımızdaki yapı...
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Aslında çok güzel insanların oluşturduğu bir toplumuz. Şimdi düşen bir haber gerçekten bizim aslında ne kadar değerli bir kültüre sahip olduğumuzu gösteriyor. Allah devletimize milletimize zorluklari asmada yardım etsin ; İstanbul’dan deprem bölgesine yardım malzemesi götüren 5 çocuk babası Celal Yalçın (44), Niğde-Mersin-Adana Otoyolu’nda kazada hayatını kaybetti.

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Aslında çok güzel insanların oluşturduğu bir toplumuz. Şimdi düşen bir haber gerçekten bizim aslında ne kadar değerli bir kültüre sahip olduğumuzu gösteriyor. Allah devletimize milletimize zorluklari asmada yardım etsin ; İstanbul’dan deprem bölgesine yardım malzemesi götüren 5 çocuk babası Celal Yalçın (44), Niğde-Mersin-Adana Otoyolu’nda kazada hayatını kaybetti.
    Allah rahmet eylesin pazartesiye kadar kapalıymışız bugunku emirler silenekmi onu tam anlaymadım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 466/892 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •