ya arkadaşım şuraya bilgi almaya geliyoruz . salak saçma bir ton mesaj . ev sahibiysen de kiracıysan da özel mesajla takışın birbirinizle. şu konuya ciddi moderasyon lazım .
"şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım" topiği saçma sapan hale gelmiş.
Özellikle birkaç kişi, avukatlık mahkemelik meselesini hiç alakasız buraya taşıyıp olayı üst perdeden mal/mülk sergisine çevirmiş.
Hakikaten Moderatörlük olmuş ...
Bunu diyen kişi şunu da dedi..
Madem bunlar istenen değil "işlem gören" fiyatlar, o zaman alan da satan da memnundur.
Size rakamlar yüksek geliyor diye niçin burada provokasyon yapmaya çalışıyorsunuz?
Bu topiğin tek problemi, bir grup hazımsızın musallat olması.
Geneli borsacı, geneli kirada, ama geneli fakir değil..
Tek dertleri, zamanında tu kaka deyip almadıkları yatırım aracının şu an gözlerine pahalı görünmesi.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Ne kadar alıngansızın sizz,
tek tek izah edebilirim, anlayabilirseniz;
Yazım fahiş fiyatlarıyla ilgilidir, sizin gibi canı tehlikede olan ev sahipleriyle ilgili değil
Varsa başlıkla ilgili fikriniz yazınız yoksa sizin evleriniz bizi ilgilendirmemekte
burayı sergi alanına çevirmişsiniz, inceden/kalından GÖRGÜSÜZ diyene de demogojik cevaplar!
Muhtemelen yazdıklarımı da anlamayacak daha çok alınacaksınız
Allah gönlünüze göre versin, selametle.
Neden 15 katlı bina. Memlekette arazi mi yok? Yoldaki spiker bile kaçamadı. Binalar yolun üzerine devriliyor. En azından yıkılan binalar yolları kapatmaz. Bina yıkılırken yan binaya çarpmış, korkudan kurtarma çalışmaları yapılamıyor.
Depremden sonra yalova sahil bandında kat sınırı 2 kata düşürülmüştü. Deprem bölgesi olduğu için belediye değiştiremiyordu. Arsa sahipleri çevre ve şehircilik bakanlığına baskına gitti. Ne oldu şimdi tekrardan 5 kat. Nereye dönsen rant zihniyeti, kime ne diyeceksin.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Ben çeliktepede birkaç evi olan, orta-alt gelir grubunda biriyim.
Üst perdeden konuştuğumu ve mal mülk sergisi yaptığımı söyleyen kişi ise erenköyden ev, bodrumdan da yazlık bakıyor.
Ben şu anki ekonomik durumumla erenköyde oturamam. Hele bodrumda öğle yemeği bile yiyemem.
Fakat rakamlardan şikayet eden "mağdur"ların hedefi erenköy, bodrum falan.
Tablo ortada.
Benden de bu kadar. Selametle.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
kentlerden bahsediyorum - büyük şehirlerden...
binalar eski veya deprem riski görmezden gelinerek yapılmış.
10-15 katlı birbiri ardı sıra yaparak rüzgarı kesmek yerine % 35 arsa oturumlu kısmen kendi kendine yetebilecek arıtması ,enerjisi, yeşil alanı , bireysel kileri olan binalar diye teklif ediyorum...
yapılır mmı tabiiki yapımaz çünkü bazılarının çıkarına aykırı..
arazi/arsa fiyatları kıymetli olmasaydı - konut fiyatları böyle abuk sabuk seviyeye gelmezdi...
Yer İmleri