Sayfa 109/1002 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Piyasa yapıcı grafiğini işliyor! Bu sebeple işlemlerin geri alınacağını sanmıyorum.
    2001 yılında kriz gecesi repo ve ters repo işlemleri 10 gün sonra silinmiş.
    İstenirse yapılır..
    Yani 3 günlük işlemleri de İPTAL edebilirler..İsterlerse!!

2. Dun yatirim finans taki kisi 1.5 milyarlik mali satmis. Dahada satacagi 1 milyar mal var persembeden aldigi.. dunku islemler falan iptal edilmez yani hayal kurmayin.. yatirim finanstan islem yapan kisilerde akp ye yakin kisiler cunku

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

vatandaşa kıyak yapacaksın diyelim hadi oldu..

dün taban bugün taban

% 18 yukarıdan açtın diyelim borsayı yarın.

vatandaşın ilk işi ne olur ?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vatandaşa kıyak yapacaksın diyelim hadi oldu..

dün taban bugün taban

% 18 yukarıdan açtın diyelim borsayı yarın.

vatandaşın ilk işi ne olur ?
    kendi yorumumu söyleyim...

bugünki işlem hacminin onda birini bile bulmadan tabana oturur.

5. Benim anlamadıgım hemen herkes işlemlerin geri alınmasını, borsanın düşüşünün iptal edilmesini istiyor..borsa zaten riskli bir yatırım aracı, bu tür olaylar bu riskin içinde vardı zaten..vob ya da varant tam bu riskler için çıkartılmış enstrümanlar..kim kullanıyor? Hiç kimse..sigortası olmadan borsaya yatırım yaptık, şimdi düşük ihtimalli risklerden biri gerçekleşti diye paramı geri ver diyoruz..suç aslında bizde. Yoksa borsa p.tesi açıktı, satan çok cüzi bir zararla hisse satabiliyordu ve ciddi alıcıda vardı.. Şimdi işlemler geri alınsın demek,, afedersiniz ben bu borsa denen moku kötü oynadım, devletlüm sen kurtar beni demektir. Sıralanan başka sebepler var ama benim açımdan gerçek anlattıgım gibidir.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Dun yatirim finans taki kisi 1.5 milyarlik mali satmis. Dahada satacagi 1 milyar mal var persembeden aldigi.. dunku islemler falan iptal edilmez yani hayal kurmayin.. yatirim finanstan islem yapan kisilerde akp ye yakin kisiler cunku

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yfinanstaki 1 milyarlık malı borsa kapalıyken virmanlayalım bana, yoksa bu mal satılmadan açmıyacaklar belli ki, kim bu herif nasıl ulaşırız kendilerine
    Hamdım Piştim Yandım

7. Işlemler niye iptal edilsin onu anlamadım. Veren verdi alan aldı. Piyasa 8-10 gün kapalı kalacaksa işlem iptal etmenin bir anlami yok. Hepimiz zarar ettik. Bana bugün kimse mal alna demedi kendi rizam ile aldım, satanda öyle. Deprem öngörülen birşey herkes deprem bölgesindeki KY letin üzerinden ettiği zararı kurtarma derdinde. Bugün ful long oldum üstüne %3 yedim 5 dakikada. Belkide haftaya sağlam artı acivak piyasa. Katar benim risk benim. Ama kalkipta yarın acarlarsa durum vahim olur panik daha beter olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    En çok o hobidiğe kızıyorum.SEÇİMDEN DOLAYI BORSA ASLA DÜŞMEZ...İMKANSIZ...SUYUN İÇİNDE BU KADAR....

Şimdi bunlara küfür edilse hak ediyorlar mı?

O kadar ısrarlıydılar ki; İNANIN ben de etkilenecektim..Sürekli grafiklere bakıp,ben nerede yanıldım diye kontrol ediyordum.

Yok ARJANTİN yon VENEZUELLA..

Sürekli bunlara ''DOLAR BAZLI GRAFİKLER ÖYLE DEĞİL.. her şeyin değeri var...300 mil dolar yab. satışı vs''...diye diye yoruldum...

O ser...ler resmen algı için görevlendirilmişler.

Şimdi bizi izliyordur...Cevabın varsa şimdi yaz...yoksa borsa olur da eski yerine gelince değil..

Sayfa 109/1002 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •