Sayfa 118/1002 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. pazartesi borsayı kapar işlemleri iptal ederdi eğer gerçekten sorumlularsa. Sabah depremin büyüklüğünü gördüğüm andan itibaren hiç borsayı düşünmedim, işlem yapmadım. portföyümün borsada olan kısmı ciddi hasar gördü ama hiç umurumda değil şuan.
    nakit ihtiyacı olup hisse satmak isteyenler için hisseleri teminat kabul edilip nakit sağlanabilirdi. borsayı açık tutup borsanın piyasa değerinin bu kadar hızlı çökmesine izin verilmeyebilirdi.
    Bu ortamda bende short açıp ciddi kar yazabilirdim ama elim gitmedi, gidemedi Ali gibi. bunu yapanlara birşey diyemiyorum...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Güç kimdeyse ( medya ) sesi çok çıkıyor ! Aslında çoğunluk tam zıt görüşte olsa da , medya bir avuç güç sahibinin görüşünü '' çoğunluğun görüşü '' gibi yansıtabiliyor.

Borsa risk seviyesi yüksek bir yatırım yeri. Ne olursa olsun işleyişine müdahale edilmemeli. Sadece kuralların işlemesi gözetilmeli. usulsüz ve hileli işlemlere müdahale ( düzenleme görevi ) edilmeli. 20 Aralık 2022 gecesi dövizden zarar yazanları unuttuk. Deprem mi vardı ? Su akar yolunu bulur. 5-10 kişinin çıkarları için zırt - pırt kural değiştirilmemeli. Şahsen ben % 45 zarar yazdım ama umurumda değil. Silah çekerek borsaya sokmadılar beni. Kendim ettim kendim buldum. Faize , dövize, swap' a müdahale ederek çoğumuzu borsaya yönlendirdiler. Tamam bizde hisseler aldık, kazançlar yaptık derken sonuç.... Şu anki durumuma şükrediyorum. Para - pul hikaye oldu. İnsanlık bile bitmişken neyin hesabını yapacağız ?
    yahu şunu düşünmek zor mu? adam enkaz altında, canını kurtarsa çoluk çocuğuna bakacak..onu kurtarsa...eşine dostuna bakacak...o sırada aklına portfoyü, parası gelen adam zaten insanlıktan çıkmıştır.

ben 1000 km ötede, hiç bir yakın akrabam, arkadaşım depremden etkilenmemişken...iki gündür kendimde değilim, kafam bir dünya...bir de oradaki yatırımcılar düşünün.

bazılarına bakıyorum...adam da çoluk çocuk yok, eş dost da yok sanırım...her şey para kazanmak...acaba iki damla göz yaşı düştü mü gözünden merak ediyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

mevzuat var ama içi bomboş...

yapılabilir edilebilir.

işlerine hangisi gelirse yani.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yahu tamam be..korkma bu kadar, işlemler iptal olmaz...aferin sen çok iyi öngördün gidişatı.

ödün patlıyor işlem iptal olur da, kazancım gider diye.

twitter da da yazdım...şu bir kaç gün piyasa, borsa konuşmayın...100 yılın felaketi yaşanıyor..burada borsa muhabbeti, açılır, kapanır gırla gidiyor..yapmak zorunda olduğun işlem varsa yap, biraz da sus. vır vır konuşma.

bakın, bu başlıktan bazı arkadaşlarımız kendi sınırlı imkanlarıyla ne güzel işler yapmış...hiç bir şey yapamıyorsan bari sus..ya da az konuş.

Ptesi piyasa yatfin yüzünden yukarıda tutuldu...short açmayı düşündüm, en azından elimdeki portföyü hdge yapmak için..çünkü %1-2 düşüş normal değildi, devamı geleceği belliydi.

Yapmadım, yapamadım..elim gitmedi..belki profesyonel hareket edemedim, duygularımla hareket ettim..neyse ne yani.
    ya ne alakası var abi. okuman yazman yok mu??? niye korkayım??? adamlar borsayı düzeltmesiz 10 milyona götürülebilecek, talimatla yönetileblecek, her gün g..den kural çıkararak vaziyeti kurtarabileceklerini düşünüyorlar.

tmaçın sonunu beyenmeyince sabaha kadar oynayalım sınavdan kalınca geçene kadar tekrar tekrar girelim mi????
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    yardım eden yazar yazmaz. nereden biliyorsun birşeyler yapmadığını??? çimentolar tavan yapmış gazete manşet atmış kansızlar diye senin bu zihniyetten ne farkın kalıyor abi böyle yazınca????

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    804 : Pakistan'ın depremlerin ardından gönderdiği ikinci destek uçağı Adana'ya indi''..Hatta bakanlar bir maaşını da veriyormuş...

Bir de KATARIN 10 BİN KPONTEYNIRI dikkatimi çekti..

Avrupalı dostalarımızdan(?)-ABD den somut dişe dokunur yardım ekibi vs. geldi mi?..FRANSA-ALMANYA-ABD-İSPANYA vs..

7. kapaçıyoruz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    ya burada her şeyi bilen, kendi yaptığı her şeyin doğru olduğunu yazanlsrdan nefret ediyorum gerçekten. ülkeyi de bu duruma bu zihniyet getirmedi mi????

Sayfa 118/1002 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •