Originally Posted by
canlı
Güç kimdeyse ( medya ) sesi çok çıkıyor ! Aslında çoğunluk tam zıt görüşte olsa da , medya bir avuç güç sahibinin görüşünü '' çoğunluğun görüşü '' gibi yansıtabiliyor.
Borsa risk seviyesi yüksek bir yatırım yeri. Ne olursa olsun işleyişine müdahale edilmemeli. Sadece kuralların işlemesi gözetilmeli. usulsüz ve hileli işlemlere müdahale ( düzenleme görevi ) edilmeli. 20 Aralık 2022 gecesi dövizden zarar yazanları unuttuk. Deprem mi vardı ? Su akar yolunu bulur. 5-10 kişinin çıkarları için zırt - pırt kural değiştirilmemeli. Şahsen ben % 45 zarar yazdım ama umurumda değil. Silah çekerek borsaya sokmadılar beni. Kendim ettim kendim buldum. Faize , dövize, swap' a müdahale ederek çoğumuzu borsaya yönlendirdiler. Tamam bizde hisseler aldık, kazançlar yaptık derken sonuç.... Şu anki durumuma şükrediyorum. Para - pul hikaye oldu. İnsanlık bile bitmişken neyin hesabını yapacağız ?
yahu şunu düşünmek zor mu? adam enkaz altında, canını kurtarsa çoluk çocuğuna bakacak..onu kurtarsa...eşine dostuna bakacak...o sırada aklına portfoyü, parası gelen adam zaten insanlıktan çıkmıştır.
ben 1000 km ötede, hiç bir yakın akrabam, arkadaşım depremden etkilenmemişken...iki gündür kendimde değilim, kafam bir dünya...bir de oradaki yatırımcılar düşünün.
bazılarına bakıyorum...adam da çoluk çocuk yok, eş dost da yok sanırım...her şey para kazanmak...acaba iki damla göz yaşı düştü mü gözünden merak ediyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri