Yakında tüm internet kesilirse şaşırmayın.
Yakında tüm internet kesilirse şaşırmayın.
Bu ulkenin basina en buyuk dusmanini getirin ulkenin Twitter kapatilmazdi.Yaziklar olsun tez zamanda kurtuluruz bunlardan insallah
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Afet bölgesinde olan yatırımcı psikolojisini düşünün biraz.Ruhunu şeytana satanlar anlamaz tez zamanda batmanız dileğiyle.
Japonya'da da yanardağ patlamış.
Bear_Bull
@BearBull26
Sen kimsin ki benim şerefimi haysiyetimi sorgulayabiliyorsun. Twitter linkinde yazanı göremiyorsan aşağıya kopyalıyorum.
"25 aylık ikiz bebeklerimizin üzerine kapandık, ölümü bekledik. Biz ölelim onlar yaşasın diye haykırarak dua ettik. Onlar ileride rahat etsinler diye dişten tırnaktan arttırdığımızı şirketlerimize yatırdık. Bugün açabildim borsayı. Bizi soymuşsunuz. Yazıklar olsun. #spkgovtr"
https://twitter.com/SalihDemir007/st...01741117571073
Ona buna şov yapmayı bırak, burada insanları meşgul etme. Hala anlayamadığın bir şey varsa neyi anlayamadıysan özelden sor cevaplayayım.
adanada tarladan yaziyorum .bizim kendimizde saglik yonunden zarar yok ama tanidik vefat edenler var.biz iyiyiz.psikolojik tahribat yuksek yalniz
Yer İmleri