Sayfa 339/608 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Ama , şu da bir gerçek ki , Özak yıllardır hep böyle verilere sahip iken , bir türlü uçup kaçamamaktadır
    Bunun kadar güzel verilere sahip olmayan onlarca şirket fiyatlama bakımından buna hep fark atmıştır.
    Şimdiye kadar hep kazandırdı , ama uçuk fiyatlara gelerek yatırımcısını zengin etmemiştir
    Kerdeş, biz bunları yıllardır yazıyoruz ama şimdiye kadar pek bir şey değişmedi maalesef..!!!

Bu finansal rasyolar ile şu an hisse arz edilmiş olsaydı en az 35 TL den piyasaya sürülür ve 10 gün tavan çektikten sonra 90 TL ye gelip anca 70 TL de durulup dengelenirdi..!!!

Bu fiyatları sektör ortalaması ile kıyaslarsanız çok ta uçuk olmadığını ayrıca özak ilk arzınında bunun 2 $ seviyelerinde olduğunu çok net görebilirsiniz..!!!

Yani sözün özü, bugünkü fiyat tamamen manipülasyon ile oluşmuş yapay bir fiyattır, yapanların amacıda bellidir, bu oyunu sürekli hale getiren de bizzat patronun kendisidir..!!!

11 yılda olağanüstü yedekler denilerek el konulan kâr miktarı bu yıl sonu ile 14 milyarı bulacak, ama tek kurşun temettü verilmedi, buna göz yuman başta Patron sonra da SPK dır..!!!

Şirket 11 yılda sürekli büyümüş ve kârı katlanarak artmıştır, lakin hisse getirisi makulun üzerine ancak son iki yılda çıkmıştır, öncesinde enflasyonun altında kalan bir durumdadır, 2019-2022 arasındaki kâr artışı ile hissenin değer artışı paralel değildir, döviz bazlı fark çok net ortada, minimum hisse fiyatı 35 TL den aşağı olmamalıdır, fk sı 1 lerde pd/dd si 0,60 larda böyle kâr eden başka şirket yoktur, Ekgyo bile Pd//dd sini 2 lere kadar çıkardı bu hala 1 üzerinde tutamıyor, burada bir kasıt olduğu çok açık ve nettir..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

2 fiyat kazanç oranı ile işlem gören bankalar var.
    Ayrıca gayrimenkul yatırım ortaklığı genelde düşük fiyatlaniyor.
    Anormal fiyatlananda elbette var.
    Bir hisseye bukadar aşık olmamak lazım.
    22 den 14 olmuş kısa vadede.
    İsteyen alır isteyen satar kimsenin ne yaptığının burda merak edildiğini zannetmiyorum.
    Etkilenen olabilir lütfen özen gosterelim.
    Yt.tv.degildir.
    Sağlıklar

Akbank 60 milyar kar açıkladı 71 milyar supheli alacak takip vs var ayrica hükümet ikide bir yaptirim açıklıyor %30 toplantıyı mevduatla 10 faizle 20 yıllık bono almaya zorluyor borçsuz ve bu sene yaklaşık 2 milyar faaliyet kârı yazacak şirketin 1 fk islem görmesini makul gostermeye çalışmak insanları yaniltmaktir burada paylaşılan bunun sebeblerini analiz etmektir rahatsiz olan varsa engeller görmez okumaz dolayısıyla etkilenmez ....

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    2 fiyat kazanç oranı ile işlem gören bankalar var.
    Ayrıca gayrimenkul yatırım ortaklığı genelde düşük fiyatlaniyor.
    Anormal fiyatlananda elbette var.
    Bir hisseye bukadar aşık olmamak lazım.
    22 den 14 olmuş kısa vadede.
    İsteyen alır isteyen satar kimsenin ne yaptığının burda merak edildiğini zannetmiyorum.
    Etkilenen olabilir lütfen özen gosterelim.
    Yt.tv.degildir.
    Sağlıklar
    20 üstü yarısını satmıştım.

15 altında fazlasıyla yerine koydum.

Teknik düzeltme oldu bitti oyna devam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,034
    ya birakin artik su fiyattan sattim bu fiyattan yerine koydum geyiğini

kimse zerre kadar inanmiyor,

Sattığın rakamı video çek koy , alım videonuda koy itibar puani vererim 5kurusta vermem

Benim stratejim bu hissede ,
    1- bedelsiz bölünme daha görmek
    2- onu katlamak
    3- Katlamadan sonra %50 sat %25 trade yap %25 ile UV yap.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji41][emoji106]
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    ya birakin artik su fiyattan sattim bu fiyattan yerine koydum geyiğini

kimse zerre kadar inanmiyor,

Sattığın rakamı video çek koy , alım videonuda koy itibar puani vererim 5kurusta vermem

Benim stratejim bu hissede ,
    1- bedelsiz bölünme daha görmek
    2- onu katlamak
    3- Katlamadan sonra %50 sat %25 trade yap %25 ile UV yap.
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

7. Banka ve Gyo’larda F/K bazlı bakılması yanıltıcı sonuç verebilir, PD/DD bakılması daha doğrudur. Ama Gyo’larda büyükyalı gibi stoklarda göründüğünden DD’ye gerçek değerinden az katkı sağlayan gizli değerler için düzeltme yapmak gerekir. Genelde gyo’ların dezavantajı varlıklarının likit olmaması ve çeyreklik karların düşük seviyede olmasıdır. Ozkgy bu iki dezavantaja sahip olmadığı için diğer Gyo’lardan ayrılıyor zaten. Bu nedenle Gyo’larda ben ekstradan FD/Favök’e de bakıyorum. Sanayi şirketlerinin %90-95’inden düşük prospektif FD/Favök oranı var Ozkgy’nin. Ayrıca sanayi şirketleri şimdiye kadar reel olarak zarar etse de stok karlarıyla durumu kurtarıyordu. Burada işler yavaş yavaş tersine dönmeye başladı. Ozkgy’nin ise gayrimenkulleri günden güne değer kazanmaya devam edecek. Tüm bunları birlikte değerlendirdiğimizde borsamızdaki istisnai ucuzluğa ve karlılığa sahip şirketlerden olduğu görülür. Bankalar çok ucuz ama reel olarak yeterince karlı değil. Yani onları karşılaştırmaya bile almamak lazım aslında. https://twitter.com/degeryatirim/sta...d6Actt29hu_Xrw

8. tüm türkiyeye geçmiş olsun .Dünya tarihinde rastlanılmamış bir depremle , küçük bir kıyamete yakalanmış durumdayız. Sıkıntının boyutu yapılarımızın kalitesizliğiyle beraber katlandı. Zorlu bir dönemden geçen ekonomimizi de daha da zorlu içinden çıkılamayan bir hale de getirmesi mümkün gibi görünüyor. Bist haftaya çarşamba açılacağı söyleniyor ama bence daha da arkaya bırakılacaktır. İlk açılacağı gün alınacak olan 2-3 önlemle işleme başlamazsa sıkıntı aynen devam edecektir.

Sayfa 339/608 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •