Yoksa siz.. daha sağlam binalar yapıp tanrının işini zorlaştırmak mi istiyorsunuz ?
Yoksa siz.. daha sağlam binalar yapıp tanrının işini zorlaştırmak mi istiyorsunuz ?
tevekküle şunu da ilave etmek gerekir eğer hatalı bir iş yapılmışsa o hatalı işi yapana da hak ettiği cezayı vermek de tevekkül içine girer çünkü diğerleri bu cezadan ibret alıp aynı hatayı yapmaz ALLAH soracaktır eyy kulum sen hatalı iş yapıldığını bildiğin halde tespit ettiğin halde gerekli cezayı verdin mi verseydin diğerleri yapamayacaktı sende de hata var derse ne cevap vereceğiz
Batık ayıyım poz açacak halim yok
cahil cahil konuşma.. binlerce peygamber geldi ama sadece 25 tanesi kuranda geçer
Dinler aslı temel öğeler aynı olmak şartıyla versiyon farkı vardır..sonra bazıları tamamen değiştirilmiştir.
O alay ettiğin tanrı senin içinde trilyonlarca oksijenli solunum oluyor..her nefes aldığında.. her oksijen bin kademeden geçer..ve o yapıyor..
Peki hayatın oluşumuna ne anlam vereceğiz.Evrim aptalliktir.Burada defalarca sordum
Burada defalarca tartıştım.tez yazarım..
inanmama özgürlüğün var ama alay etme hattin yok..
unutma Allaha olan bu alayını bir gün birinci derece akraban olür veya başına bir şey gelirse de görmek isterim..KAGITTAN KAPLAN ALAYCILARI çok gördüm.
Konu hassas ve benimde yaralayıcı değil tam tersine inanan biri için kaderi sorgulamasina katkısı olur .
Önceki mesajlarda halı silkeleyeni örnek verdim.
Çürük binalar yapıp. Kader diyip geçmek İslam'a asıl zararida bu verir. Bu
Japonya ateisttir..
Allah oraya sağlam binalar olduğu için ugraramiyor mu.
Konunun özeti bu aslında.
Yer İmleri