Sayfa 206/1002 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    canım cok sıkılıyor.Ruhum daralıyor.
    Abi siz orada biz burada daralıyoruz. Günümün çoğunu uyuyarak geçiriyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Senden fazla farkım yok.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Tüm Türkiye sizinle tek yürek abi, sizin acınız bizim acımızdır, herkes acınıza ortak, gün yardımlaşma günüdür gün acıları paylaşma günüdür
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Senin yaşadıklarını yaşamadım
    Ama inan ruh halimin senden farkı yok
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi siz orada biz burada daralıyoruz. Günümün çoğunu uyuyarak geçiriyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Senden fazla farkım yok.
    kendi adima sorun yok.ama gunumun yarisi hastanede diger yarisu sitede geciyor. 168 dairede ikamet edenler 2 daireden 3 daireye cikmis.bizim guvenlik ike karsiki supermarketin guvenligi elinde fenerle dolasan 2 hirsiz yakalamis.mal simdilikgozumuzde yok ama sinir bozucu.borsada 2 hicam var.biri adiyamanli.kizkardedi ve yegenini kaybetmis.dunde sube mudurunun kardesi ve yegeninin vefat haberini almisdim.cok cok vefat haberi aliyorum artik.ilk 3 gun kendi ailemin canderdine dusmustum.yeni yeni tel ediyoruz haliyle yeni ogreniyoruz Salih abim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Yalçın doğan deliriyor, umarım başına bişey gelmez

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Senin yaşadıklarını yaşamadım
    Ama inan ruh halimin senden farkı yok
    hepimiz insaniz sn Ayhan bey.özümüz aynı.benim sizden tek farkim olsa olsa olayin icinde bulunmak.ama ben adanadayim.inanin su an her adanali hatay diyor maras diyor adiyaman diyormalatya antep diyor.bizden cok cok kat kat etkilenenlerin oldugunun idraki icindeyiz.
    sizleri tuminsankardeslerimi cok seviyorum
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Afad da bizim Ahbap da!

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Allah herkese sabır, esenlik ve akıl sağlığı isabetli karar imkanı versin.

Geri dönmeyecek şeylere ister istemez daha fazla takıyoruz, para ile alınabilen şeylerin üzüntüsü 1-2 gün sürmüyor.

Para ile sevgi alınamayacağını baştan bilsem o kadar da kasmazdım. Birileri gelip sebepsiz seni seviyor, o kadar para harcadığın tınlamayabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 206/1002 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •