Sayfa 219/1002 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Yabancılara satışı durdurun.
    Meral Akşener.Bugün itibarı ile hızlıca alınması gereken önlemleri realist bir gözle açıklamış.
    https://www.youtube.com/watch?v=9cCs4FP7VaM
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Yabancılara satışı durdurun.
    Meral Akşener.Bugün itibarı ile hızlaca alınması gereken önlemleri açıklamış.
    https://www.youtube.com/watch?v=9cCs4FP7VaM
    Bunun muhakkak yapılması lazım sadece vatandaşlık verilmesi anlamında değil konut fiyatlarındaki yukarı gidişin engellenmesi ile arzdaki sıkıntıyı azaltmak için yasaklanmalı
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sivil darbedir. Anayasaya aykırıdır. Seçimleri savaş dışında hiç bir sebeble erteleyemezsin mayısın 2. Haftası seçim olur olmadı en geç seçim haziranda olur.
    başkan anayasanın 78. maddesini şöyle yorumlayacak hukukçular tanıyorum

maddede savaş halinde ve meclis kararıyla yazıyor yani savaş hali dışında
    meclis kararıyla da ayrıca seçimler ertelenebilir demek bu diye saçmalarlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    O zaman her gelen meclis sonsuza dek ertelesin dursun seçimi.

Gayet açık savaş sebebi ile toplanır erteler ise erteler demek.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    O zaman her gelen meclis sonsuza dek ertelesin dursun seçimi.

Gayet açık savaş sebebi ile toplanır erteler ise erteler demek.
    kanun yapıcı bunun kötüye kullanılacağını bildiği için değil deprem, su basması iç kargaşa halini bile eklememiş seçim ertelemeye.
    çünkü haziran 2015 seçiminden sonra güneydoğudaki olaylara iktidar iç savaş diyebilirdi, muhalefet ise sadece terörist eylem. bunun ayırımını yapmak subjektif olduğu için anayasaya iç kargaşa bile mucbir sebep olarak eklenmemiş..

6. 3.kez seçilebiliyor mu peki

"Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir."

7.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    3.kez seçilebiliyor mu peki

Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir.
    seçimi erteleyebiliyorsa 3. kez de seçilir çünkü zaten anayasayı askıya almış oluyor.
    normalde süresini tamamladığı için olabilme ihtimali ortadan kalkıyor.

ben hala erken seçim kararı alabileceğini düşünüyorum 14 mayıs olmaz da 28 mayıs olur..

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ayriyetten bazı meseleleri, hayatında anlamlandırmak için, o mevzuya hulul edersin.
    bazı meseleleri ise, hayatında anlamlandırmak için, o mevzuya hulul etmeden, zihninde zuhur ettirirsin.

yani bir savaşı anlamlandırmak için fiziken piyade olarak en önde savaşarak meseleye hulul etmek rasyonel değildir. böyle bir meseleyi kafanda zuhur ettirirsin.

lakin bir zanaatı anlamladırabilmen için o meseleye hulul edersin.
    Geçmişe baktığımda hatıraların öncesi detaylı olarak hatırlanıyor. Bana ilginç geldi, yani bir saat sonra veya bir kaç ay sonra bir şey olacak denip kayıt düğmesine basılıyor ya da insan hissediyor ve gelişmeleri kayıt etmeye başlıyor.

Yani normal günde hiç bir şekilde hatırlanmayacak detay şeyler hatıra bütünlüğünde hatırlanıyor, bilmiyorum o şekilde düşünen var mı?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 219/1002 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •