https://twitter.com/haskologlu/statu...CXWlVaHT5EMuEQ
150 saat sonra enkazdan çıkan Emine isimli depremzede "Param yok beni özele götürmeyin." dedi.![]()
https://twitter.com/haskologlu/statu...CXWlVaHT5EMuEQ
150 saat sonra enkazdan çıkan Emine isimli depremzede "Param yok beni özele götürmeyin." dedi.![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Akıl doğrusal düşünür
Hep yukar giden borsa milleti öyle inandırdı ki, tüm ozguvenleriyle fenomenler yukarı dediler.
Serkan ,devil vs.
Adam netaş 44 iken 120 hedef verdi.Netas 24 lerde.Soktas ,14 dedi...7 den 3.5 a geldi..
Bu adamlarin verdiği hisseleri incelerim..Fiyat epey düşünce alacaksın.Netas 44 iken 1 dolar altında, alınır dedim...
Ama kısa zamanda endeksten çok ayrışmış ve tarihi dibinden çok uzak ,ONERILEN SIRKETLERI almamak lazım...
Son düzenleme : ABKA; 13-02-2023 saat: 14:47.
BUD: Borsada işlemler 6 Şubat’tan itibaren iptal edilmeli, 5 gün daha kapatılmalı
“Güçlü ve sürdürülebilir sermaye piyasaları güçlü bir ekonomik yapı ile ilişkilidir” denilen Borsa Uzmanları Derneği açıklamasında, depremin piyasalardaki etkisini azaltacak 'kriz dönemi' önerileri sıralandı.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Amaclari o zaten kendileride zarar etti sali gunu onun icin agliyorlar.. piyasa acilsin ilk satacak onlar... SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasada cuma gunu short yapan depremzede yokmu sanki hic.. dikkat ettiyseniz bu kisiler hep alim yonunde kalmislar...
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam pazartesi hissesini satmis parasini cekmis. Geri nasil alcan.. bunlarin derdi pazartesi piyasa son 2 saat devre kesecekken toparladi baya coguda malini satmadi dönduk diye.. simdi aglamalari ondan..SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Angen mi?
Dolar bazlı diplere geldi.Ucuz demedim.Halka açıldıktan sonra operasyon yememiş ve dolar bazlı dibe gelmiş dedim.
Halka acılan ve operasyon yememiş hisse bir zaman sonra genelde toplanıp harekete geçer.
Yer İmleri