Sayfa 982/993 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Size cevabı doğuş vermiş, hainler 15 temmuz köpekleri gibisiniz kaynağınız aynı aynı tarafa taparsınız, al

https://youtu.be/yyb-tAaRqiE

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben terste değilim, kredili işlemim yok borsa 20 sine kadar açılmasın geçen salı işlemlerde iptal edilsin, bir iki lavuk bedavaya mal alsın diye borsa ile ilgili yasal bir takım vergi muafiyeti gelmeden, örneğin şirketlerin kendi hissesini geri alması konusunda ve teşvikler tabii ki borsa açılmasın, aynı lavuklar yabancıya o bölgede mal da yer de satılsın der, burada hiç adı sanı geçmeyen lavukların buraya bk böceği gibi üşüşmesini gayet iyi anlamak lazım, pzvnkler düşş alım fırsatı yazmış burada en az 6 , 7 seanslık tabandan söz ediyoruz deyyus herif bu milletin malını bofanın robotuna satacak kadar ********siniz,
    paraya ihtiyacı olana hissesini teminat göstererek blokeli derhal 7 günlük repo faiziyle kaynak sağlanmalı bu nakit sorununu çözer, ayrıca açığa satış süresiz kalkmalı.
    20 yıldır borsada işlem yaparim
    Böyle sacma sapan öneri duymadim..
    6-7 tabanını bilmem de.. cıkan düşer de
    Aglayacaksan oynamasaydin ya emzik mi verelim napalim?

3. Eskiden tavan %20 taban %20 giderdi. Sonra %10 a düşürdüler. Şimdi de %5 taban limiti koyabilirler belli bir süreligine...
    Pazartesi ve Salı işlemlere müsaade edenler hangi menfaat ilişkisinde olduklarını açıklamak zorundalar.. Burda bir soruşturma olmazsa ky birlik olup siyasi otoriteyi bu işin üstüne gitmeye zorlamalıdır... Bu ş...sizlik miğde bulandırdı...
     Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

4. Mesele Borsanın düşmesi değil...
    Ohal de borsanın açık kalarak millete mal hortumlatmak.... Ben 800 endexden alacağımı almışım koronası rahip krizi bilmemnesi vız gelip tırıs geçmiş.... Türkiye sadece BEN den ibaret degil....
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    borsa çıkarken hüstatlar keyif içinde altını olan doları olan eridi bitti biz coştukça coşuyoruz tweetleri atarken düşünce küstüm oynamıyorum hani borsa da uzun vadeli düşünecektik her düşüş alım fırsatı idi ne oldu şimdi
    SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Sana verdim emziği ağzına ben yukarıda gir you tuba, bak.

Pislik herif benim dışarıda borsadan fazla nakitim var benim maliyetim %150 karlı . Senin de işlemin de....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    deprem ile mevcut kaynakların mecburi iç piyasada kullanılacağı; bununda para basılarak finanse edileceği

ihracat yapılan ürünlerde ikame oluşacağı

ithalatın seyrinin de değişmeyeceği [hatta artacağı] varsayımı altında

dış ticaret açığının muazzam seviyelere ulaşılacağı öngörüsü ortaya çıkar ki kur tarfında çok ciddi problemler olacağı durumuna hazır olmak lazım

- Ne çok şey biliyor bu insanlar Olric !
    - Herkes işine geleni biliyor efendimiz.

Benim tek bildiğimse bu borsacılarda s*ke sürülecek akıl olmadığıdır !
    Özellikle her çöküşte mızrak yemiş domuz gibi böğrünüp kendini yerlere atanlarda.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    borsa çıkarken hüstatlar keyif içinde altını olan doları olan eridi bitti biz coştukça coşuyoruz tweetleri atarken düşünce küstüm oynamıyorum hani borsa da uzun vadeli düşünecektik her düşüş alım fırsatı idi ne oldu şimdi

8. https://dai.ly/x8i762e
    Millet can derdinde Nebati poz peşinde

Sayfa 982/993 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •