Sayfa 267/1002 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bay papyon övgün ahmet ercan ile apaçi üşümez amca , naci ile aynı fikirde değil ? naısl olacak bu iş ?
    Bu işin bileni kendi inancıma göre ALLAH ,
    Ha bu dünyada mesala arabayı alkollü kullanırsan kaza yaparsın veya ceza yersin devamında yaşayacakların belli.
    deprem olayıda öyle yapılması gerekenler ve yapılmaması gerekenler var ,
    ben Ahmet bey üşümezi takip eden taraftayım 99 depreminden beri ama şengür , naci bey gibiler hpe şuradan deprem olacak burada deprem olacak diye diye zaten bir şekilde deprem kuşağında odumuzdan bir şekilde oluyor.
    geçen Ahmet beyi dinledim öngörülerini mesala orada jeofizikçilerin bu işin daha içinde olan hocalar olması bana daha inandırıcı geliyor .Mesala 10 sene sonra veya 20 sene sonra naci beyin dediği gibi İstanbul depremi olsa ben demiştim diyecek ama Ahmet beyin kendi çalışmalarında 2045 beklentisi mevcut
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Bölgedeyim Allah'a çok şükür can kaybımız yok evler gitti üzüldüm aracı kurumdan zatın biri aradı viop hesabından dolayı oluşan teminat tamamlama miktarını salı günü mesai bitimine kadar yatırın yatirmazsaniz Çarşamba sabah açılışta fiyata bakılmaksızın kapatılacak dedi..
    Dedim biraz bekleyin belki panik havası dagilinca toparlar o zaman kapatalım yok dedi bu durum beni daha çok üzdü
    Vurun abaliya...
    Allah yardımcınız olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Afad hep zihnimde akut diye geçiyor
    Kendilerine muhalif diye en tecrübeli adamları yok ettiler.
    tecrübeli adamlar da bir ciddiyet bir ciddiyet, bize makara tukara yapacak adam lazım, deprem de bile gülecek, moral verecek adamlar buluyoruz ona da eleştiri..!!

https://nurdagi.bel.tr/

Nurdağı brlediyesinin resmi sitesinde her link çalışıyor. Bir tek nüfus linki çalışmıyor. Nurdağında kaç bina olduğuna ilişkin bi veri var mı bi yerde onu bulmak istiyorum
    Nurdağının komple yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilmiş antepte açıkladıkları bina sayıso sadece nurdağı kadardır. Bunun bşde ıslahiyesi var
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Bölgedeyim Allah'a çok şükür can kaybımız yok evler gitti üzüldüm aracı kurumdan zatın biri aradı viop hesabından dolayı oluşan teminat tamamlama miktarını salı günü mesai bitimine kadar yatırın yatirmazsaniz Çarşamba sabah açılışta fiyata bakılmaksızın kapatılacak dedi..
    Dedim biraz bekleyin belki panik havası dagilinca toparlar o zaman kapatalım yok dedi bu durum beni daha çok üzdü
    Vurun abaliya...
    Geçmiş olsun.

6. Prof. Dr. Naci Görür, canlı yayında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Depremin olma zamanı hakkında Parsons diye ABD'li bir bilim adamı, Türk yer bilimcileri ile bu çalışmayı yaptı. Dedikleri şu: 1999 tarihinden itibaren her an olmak kaydıyla Marmara'da 7'den büyük bir deprem olma olasılığı yüzde 62'dir. Yüzde 62 çok büyük bir olasılık. Yazı tura atsan yüzde 50/50 atıyorsun. Bu çok ciddi bir araştırma, yayınlandı. aradan 23 sene geçti. Bizlerde hep onu söyledik. Dolayısıyla bakın sonlara yaklaştık. Yüzde 62'den yüzde 80'lere çıktı olasılık" dedi.

Tom parsons dan aldığı öngörü ile yorumlama yapıyor bildiğim kadarı ile bir çalışması yok naci beyin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Naci Görür sözlerini şöyle sürdürdü: "İstanbul'da 7'nin üzerinde deprem olma olasılığı yüzde 80'lere çıktı. İstanbul depremi de Maraş depremi gibi eli kulağında. Hazırlık yapıldı ama yeterince yapılmadı. İstanbul depreme hazır mı derseniz, hayır değil. dolayısıyla üzüleceğiz, yine içimiz yanacak. İstanbul'da deprem olursa, emin olun bu Maraş yöresindeki depremden daha fazla hasar alırız. Çünkü İstanbul'da yapı stoğunun kalitesi, yoğunluğu, nüfus yoğunluğu çok daha fazla."

işaretlediğim bölgeyi kullanıyorsan %80 diyemezsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Radikal z a manlarda radikal kararlar alınmalı. Ama onun için karar alabilecek adamlar olmalı. Mesela yarın bir toplantı/duyuru yaparım, hayat devam ediyor hayatın aktiviteleri de devam etmeli derim, deprem bölgesindeki hesap sahiplerinin 150 şer bin liraya kadar hisselerini pazartesi açılış fiyatından alıyorum derim. Tüm şirketlere geri alım mecburiyeti getiririm.
    Çarşamba günü bist serbest marjdan açılacak derim. Erkek olan satsında göreyim. Hadi hodri meydan.

Sayfa 267/1002 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •