Tl de eft ücreti de almıyorlar.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tl de eft ücreti de almıyorlar.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
T-Bank 14,75 veriyor.. Swap yasaklandığına ve düz mevduatta 15 oranı da kalmadığına göre daha iyi oran alan var mıdır? Odea, Burgan ve Fiba 0,25-0,50 arası düşüş yaptılar bu hafta.
Son düzenleme : chilypeppers; 12-07-2017 saat: 15:22.
Arkadaşlar dolar TL opsiyon piyasasıni internet te nerde buluruz?
bugün kipa da çağrının son günü... aracı kurumumu sabah arayıp çağrı formunu hazırlayıp beklemeye geçmelerini söyledim. eğer fiat hareketi olmasa idi 2.2477 den verecektim . bu durumda alış ve satış arasında -çağrı bedelinin ödenmesi t+1 olduğundan - 23 gün olacaktı ve bunun mevduat karşılığı komisyonları dikkate almadığınızda: (2.2477- 2.22/2.22)/23 x 365 =%19.80 net faiz oranına karşılık gelecekti.
yazımda, fiatın yukarıya gidebileceğini belirtmiştim. son gün çağrının bitmesine saatler kala yaklaşık 2.35 ortalama ile sattım.
kısacası ''borsada mevduat''iyidir diyorum..![]()
kimse neler olduğunu anlamıyor bence şu an piyasalarda olanları. dolar 3,64 lere değip 3,58 lere geri gelmesi. borsanın 90k den beri pahalı olduğunun söylenmesine rağmen 104k lerde olması.
Kuvvetinden şüphe duyulamayacak ölçüde güçlü bıyıklı yabancımız bozduracağı dövizler için önce kuru yükseltir, sonra yükselen kurdan TL'ye geçer, bu arada banka değerlemelerini olumlu etkileyecek mevzuat değişikliği yapılır ve banka hisseleri başta olmak üzere yüksek miktarda hisse alımı yapar. Yabancılardan beklenen kar alma girişimi öncesi köpük oluştur işini dahi başkalarına bırakmaz. Bundan sonrasını her birlikte izleyelim.
Sadece bir senaryodan ibarettir.
ING e-turuncu'nun bir taktiği dikkatimi çekti, günlük faizi %14 ten %13.75'e çekmiş ama 1. yılını dolduranlar için uyguladığı faizi 250kTL üstü meblağlar için %13 olarak değiştirmeden bırakmış.
Yani sanırım bu hamle ile 1. yılını dolduranları da bünyesinde tutmaya yönelik hamleler deniyor. Zira 1. yılını dolduranların dışarı kaynak çıkarmasını önlemek istiyor olabilir. Ama yer miyiz?. Tabii ki yemeyiz.
Çek şöyle eşit oranlara görelim endamını.
dıııı dı dı ... dı dı dııııııııııtttttt.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Aslinda mevcut para hic bankalar disina cikmiyor.
Kimse betona filan para vermiyor.
Dolayisiyle carpan/hizlandiran calisiyor.
Yer İmleri