Bülent Arınç'ın açıklaması darbe çağrısı olarak ekşi sözlükte gündem olmuş.
Önce kozmik oda şimdi anayasa .
Bülent Arınç'ın açıklaması darbe çağrısı olarak ekşi sözlükte gündem olmuş.
Önce kozmik oda şimdi anayasa .
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Sayın tribal cevabı kendiniz vermişsiniz, 2001 krizinde bile deprem oldugu değere inmemiş.
Yanlış anlaşılmasın öyle bir ralli olacak ki 4500 bir daha hiç görülmez vs demiyorum ama deprem borsa ilişkisi yazılırken 1999 hk.da yanlış bilgileri düzeltmek istedim.
99 depreminden sonraki oluşan beklentileri yazmayu unutmuşum bir önceki sayfada bir arkadaş bahsetmiş. Piyasada herşey beklenti ve hikaye işi. Piyasayı yukarı götüren en o enli beklenti seçim beklentisiydi şimdi oda muamma.
Bes hamlesi ile ilgili yorumları okuyorum twetterda. Komik yorumlar var. Biri diyorki hükümet vatandaşı bes üzerinden tekrar mala sokacak. Diğeri vatandaşın parasıyla mal cukkmak isteyenlere fırsat verilecek. Biri yazmış bes fonlarına 10 gün mühlet verildiği için bu çakallar bes fonlarına mali en tepeden çakmak için yukarı surerleren azından yorumlarda çok olmadada biraz denge var.
Bes fonlarına 10 gün mühlet verilip piyasayı Çarşamba acacaklarsa, bu hamle yine satıcıyi korkutma hamlesi gibi duruyor. Satın bakalım nereye kadar satacaksiniz gorelim hamlesi gibi. Tabi Çarşamba acacaklarsa vioptaki longcularin işi zor gibi gizukuyor. Spotcular için risk orta vadede daha az. Dip neresi olur bilmem ama dönüşte millet Alacam derken birbirini ezer. Tahmin ediyorum ki açılış sonrası olacak düşüşten sonraki günlerde aşağı yukarı büyük barlar görebiliriz. O barları yakalayan viopcular köşe olur.
GEÇİCİ MADDE 3 (1)
14 üncü maddede belirtilen portföy sınırlamalarına bu maddenin yayımı tarihinden itibaren en geç 10 gün içerisinde uyum sağlanması zorunludur.
ne kadar meblağ söz konusu? bilen varsa...
Hükümet enkaza iş makinaları sokmaya başlayınca
yabancı kurtarma ekipleri çekilmiş.
Makinalar insanları öldürür. Böyle bir şey bir sürü insanın ölmesi demek (ölmüştür)
Biz bunun bir parçası olmayacağız ,demişler..
Sahada azarbeycan dışında kimse kalmamış..KORElileri de kovmuşuz..
https://twitter.com/acikcenk/status/1625245858735222794
Şu AİLE'den nasıl kurtulacağız..Bilemiyorum..
DAMATları, kızları,çocukları neleri varsa bi çekip gitseler bu ülkeden
adlarının anılmayacağı bir gün görsek, TANRI'dan isteğim bu..
Umarım DUAmızı kabul eder...
Yer İmleri