Bir kaç gündür bu Twitter ekibinin sohbetlerine girdim, bazen dinleyici sayısı 19 bin oldu, piyasada 25-30 Milyarlık kredili mal olduğunu söyleyenler oldu, bu noktada algı çok önemli, olumlu algı oluşmazsa emeklilik fonlarından gelecek para ne kadar işe yarar yaşayıp göreceğiz
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Badem sisteminin alacağı tahtalar bellidir varlık fonu , emeklilik fonu isme takılmayın .
alınıcak tahtaların endeks ağırlığı,hikayesi,derinliği olan tahtalardır onlarla zaten borsa buralara geldi yeni birşey değil sadece deprem olayı kullanılarak isim babalığı yapılıyor ,
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
işte bende hep bu tür yazılar yazıyorumki deli para .. kredili işlemlerdeki paranın büyüklüğü.
bunların nedeni borsayı hep alım yönlü uygulamalarla getirdiler bu duruma. ve bugünde yaptıkları tek şey bu oluşabilecek enkazı büyütmek oluyor.
bu kadar kredilimal nasıl alındı ? neye güvenerek ?
bugün kurtardın bi kısmını.. yarın neolacak aynen dediğiniz gibi yaşayıp göreceğiz.
seçim yaklaşınca .. vergi affı bekleyen ehiyet affı bekleyen ima affı olur diyip kaçak bina yapanların durumuna eş değer.
ama borsa bambaşka biryer bugün elinden tutar belki ama.. yarın birgün taban taban indiğinde ?? sesini duyacak kimse olmaz.
Bu kadar kredili mal var mı emin değilim. Benim kredili tarafla işim yok ama diyelim ki 1milyonluk bir portföye ne kadarlık kredi açıyor kurumlar ?
2020 de ve 2021 de ciddi düşüşler kredili yakalanmış biri olarak, portföyüm çok hızlı erimişti, 4-5 ayda kazandığım parayı 4-5 günde kaybetmiştim, bu şartlarda ne açıklarlarsa açıklasınlar kredili tek lot almam, piyasada bu Krediyi kullanan ekip bu krediyi taşıyabilir mi göreceğiz
Yer İmleri