Sayfa 316/1002 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. sayın yetkili ayı hakları ne olacak peki ayıyız diye gelen vuruyo giden vuruyo
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    sayın yetkili ayı hakları ne olacak peki ayıyız diye gelen vuruyo giden vuruyo
    secbulu da yanına al tatile çık birader...

3. İsc bedelsiz hazirligi gibi sanki. Kayıtlı sermaye tavanı basvurusu

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Haklısın..Adam bir de çarşamba kapatmışsa..onu da iptal ettiler...

Zaten short cover ile makası bile abartır.
    bende onu soruyorum arada kaynadı gitti, çarşamba günü iptali hangi kanuna göre yapıldı, yarın yüksek açılırsa kısada olanların zararlarını kim karşılayacak, yarın yukarı gap yaparsa ben zararımın karşılanması için spk ya yazacağım bakalım ne cevap verecekler. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şirketler ve varlık fonu tüm hisseleri cuma akşamı fiyatından alıyoruz dese çok rahat alırlar. Hatta adana diyarbakı ve şanlıurfayı liste dışı bıraksalar bile olur. Depremde çok hasar görmediklerinden muhtemelen zarar gören yatırımcı sayısıda azdır.
    Bir başka seçenekte evleri yıkılan yada ahır hasarlı olanları geri alacağız. Rakam çok daha aşağı gelir.
    Ben sadece depremzede yatırımcılar için düşünmüştüm. Anlaşılan bazı kodamanlarda malda kalmış ben hep bu malı kime yıkıp çıkacak bunlar diyordum. Buldular yıkacak birilerini
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    secbulu da yanına al tatile çık birader...
    siz o sayın yetkili misiniz cevabınız için teşekkür ederim kış uykusuna yatayım madem diyelim ki bazı ayıcıklarım endeks düşüyor diye salı short açtı çarşamba iptal oldu yarın yüksek açacak o ayıcıklar ne olacak beni boşverin ben kış uykusuna alışkınım zaten batağım battı balık yan gider
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    BU oluşan barları silmenin yolu yokmu, ya da veri sağlayıcı kendisimi silecek bilen var mı? tşk.
    1)programı kapatın 2) bilgisayar ile dış dünyaya bağlantınız olan internet hattını kapatın, 3) bilgisayarı yeniden başlat yapın 4) interneti açın 5) bilgisayardan internete bağlanın ,6) sonra programı tekrar açın. eski matriks ise , grafik verilerini güncelleyi çalıştırın. Eğer olmadı ise sırayla tekrar dediklerimi yapın yalnız bu sefer 2 no ile 3 no arasında evin komple şalterini de kapatıp açın....

eğer gene olmadı ise şalteri kapadıktan sonra binanın trafosu olacak aşağıda. onu bir elektirikçiye söktürüp taktırın. gene olmazsa elektirik idaresini arayın , bulunduğunuz bölgeye elektirik bağlantısı yapan ana trafoyu kapatıp açsın.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Hahha ne yabancı çıkması yahu malda olan babalar malı yıkacaklar alıcılarına
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 316/1002 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •