Sayfa 893/1312 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Şu deprem arama kurtarma işleri hayırlısıyla neticelensin, kayıplar artmasın. Gerisi bir şekilde halledilir. Dünya malı der teselli bulur, yaşadığına şükreder ve hayata tutunurlar insanlar. Asıl acı kaybedilen canlardır. Sevdiklerinin hatıraları ve onların emanetleri yaşama gücü verecektir. Bizlere düşen bu kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaktır. Onurlu bir yaşam kurmalarını sağlamaktır.

Elimizdeki imkanın bir bölümünü paylaşmakla hiç bir şey kaybetmeyiz. 3-5 kişinin belki 1 aylık sigara parası bile bir depremzedeye ilaç olacaktır.

2. Benim kime ne kadar yardım ettiğimi bilmeden kafasına göre sallamış yine.
    Salla paşam salla atış serbest.
    Okuma ve anlama konusunda kasıtlı bir direnç gösterdiğinizi (ya da tartışmada kasıtlı olarak "çöp adam safsatası" yöntemini kullandığınızı) anlayınca, seni ve senin gibi üç beş kişiyi kaale almamaya karar verdim.

Tabi sabrım tekrar tükenene dek..
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

https://www.mynet.com/goruntuler-ist...t-110107097110

gündem olmuş

özetle

Başka bir daireye kiraya çıkmayı düşünüyoruz, 15, 17 bin TL. Onlardan da korkuyoruz her ne kadar yeni yapılmış olsa da. İstanbul civarındaki çoğu ev böyle olduğu için 'nereye gideceğiz?'"

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Benim kime ne kadar yardım ettiğimi bilmeden kafasına göre sallamış yine.
    Salla paşam salla atış serbest.
    Okuma ve anlama konusunda kasıtlı bir direnç gösterdiğinizi (ya da tartışmada kasıtlı olarak "çöp adam safsatası" yöntemini kullandığınızı) anlayınca, seni ve senin gibi üç beş kişiyi kaale almamaya karar verdim.

Tabi sabrım tekrar tükenene dek..
    maalesef bu mecrada da birkaç tane atadan dededen soyadı gaspçıoğlu kişi var.
    bunlar alışmış kepekle maymun silkmeye (atasözü:kepek ile maymun silkilmez ;kepek=ucuz materyal,silkmek =bkz tdk )
    bunlar alışmış dilenci çanağından para çalmaya
    bunlar alışmış asalaklığa,hak yemeğe
    kanı bozuk bunların
    kaile almayın bu Gaspçıoğullarını

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    https://www.mynet.com/goruntuler-ist...t-110107097110

gündem olmuş

özetle

Başka bir daireye kiraya çıkmayı düşünüyoruz, 15, 17 bin TL. Onlardan da korkuyoruz her ne kadar yeni yapılmış olsa da. İstanbul civarındaki çoğu ev böyle olduğu için 'nereye gideceğiz?'"
    Şu anda yetkililerin evi mühürlemesi, sakinlerini tahliye etmesi ve sağlam raporu alınana kadar insanları eve sokmaması gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar: "Yıkılması gereken binalar var. Kepçe götürüyorum, imar affından yararlandığı için yıkamıyorum."
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    maalesef bu mecrada da birkaç tane atadan dededen soyadı gaspçıoğlu kişi var.
    bunlar alışmış kepekle maymun silkmeye (atasözü:kepek ile maymun silkilmez ;kepek=ucuz materyal,silkmek =bkz tdk )
    bunlar alışmış dilenci çanağından para çalmaya
    bunlar alışmış asalaklığa,hak yemeğe
    kanı bozuk bunların
    kaile almayın bu Gaspçıoğullarını
    Kullandıkları tartışma yöntemi de en nefret ettiğim yöntem.
    Bana cevap vermek yerine, kafalarında hayal ürünü bir aç gözlü fırsatçı ev sahibi profili oluşturup, ona güya cevaplar vererek "kötülüğü yenip zafer kazanmış" pozlarına bürünüyorlar.

Ve buldukları her kötü örneği de (mesela ete 1 günde fahiş zam yapan şarküterici) hemen o aç gözlü ev sahibi profiliyle özdeşleştirip, çakma zaferlerine değer katma çabasına giriyorlar.

Demagojiye kolay kanan insanları kandırabilirler, ama aklı mantığı iyi çalışan biri "uIan istanbulda 2 yıldır yaşanan ev sahibi-kiracı tartışmalarının depremle ne alakası var, niye kendi çıkarınıza insanların acısını alet ediyorsunuz" diye sorar.

Forumda resmen "15 temmuz ve çöp konteyneri" vakası yaşadık 2 gündür.

8. Bu saatten sonra başta marmara bölgesi olmak üzere, fay hattında bulunan bölgelerde işyerleri tarafından kolonu kesilmiş, deniz kumuyla yapılmış, kolonu kirişi dandik evler beş para etmez, alan olmazmı elbette olur ancak eskisi gibi almak için insanlar sıraya geçmez.
    Yeni sıfır ev almaya elbette ki herkesin gücü yok, mecbur kimisi, ama ben artık bu tip ev almam, eşime dostuma,yakınıma da aldırmam
    Bitik Araba gibi, alan son kullanıcısı olur.

Sayfa 893/1312 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •