Sayfa 60/92 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
Arama sonucu : 730 madde; 473 - 480 arası.

Konu: KONKA Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.

bence sıkıntı kağıtta değil endeksimizde çok çıkıyor çok düşüyor denge yok.. zirvesinden yüzde elli düşmesi bence çok büyük rakam yüzde 25 makul bi rakam %100 düşenlerde var tepeden girenlerin isyan etmesi normal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Canınızı sıkan tam olarak ne? %50 düzeltme seviyesine gelmesi mi?

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    çıkıştan istifade edememek can sıkıntısı benim için.....
    Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.

4. karlı ve yatırım programı olan bir firmayı, iyice *** ettiler...

5. kötü niyetli profesyonel hırsızlar , 39 bekliyoruz

6. endeks tavan yaptı, %9,7 kötü niyetli değilseniz. açıkladığımız karlar yalan değilse, yaptığınız yatırımlar yalan değilse neden endeks kadar tepki veremiyorsunuz , tek derdiniz ky soymak 65 ve üstünde sattıklarınızı bu seviyeden tekrar istiyorsunuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    endeks tavan yaptı, %9,7 kötü niyetli değilseniz. açıkladığımız karlar yalan değilse, yaptığınız yatırımlar yalan değilse neden endeks kadar tepki veremiyorsunuz , tek derdiniz ky soymak 65 ve üstünde sattıklarınızı bu seviyeden tekrar istiyorsunuz.
    bunu şirketi arayıp söyleyin bende geri alım kararı gelmemesine kızıyorum
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

8.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    bunu şirketi arayıp söyleyin bende geri alım kararı gelmemesine kızıyorum
    borsada hissenize yatırım yapmış bir yatırımcıyım.. bu kadar yatırım kararı aldınız , golda gıdanın arzı gündeminizde
    9 aylık çok iyi bir kar açıkladınız , anlaşılıyor ki konka büyümeye daha çok kar etmeye devam edecek...
    sorum : 77 tl den 43 tl ye düşen hissenize sahip çıkmak bu kadar karlı bir firmayı desteklemek size inanmış yatırımcıların mağduriyetlerinin önüne geçmek gibi bir plan programınız varmıdır? kurumsal tüm firmalar geri alım programı başlattı , siz neyi bekliyorsunuz?
    böyle bir kararınız yoksa konya kağıdın akıbeti ne olacak? bir açıklama yapmayı düşünüyormusunuz?

bu maili gönderdim...

Sayfa 60/92 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •