Sayfa 347/1002 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Viop XLVIII

bugün en çok dünyanın geri kalanı bize gülmüştür..

Ülke nüfusunun % 10’unu etkileyen bir deprem ve tavan yapan bir borsa.
    Yabancılar dışarıdan bakarken ne düşünüyor acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Olay tamamen bu.
    Olay, keranede yas mi olur diyip ölmüş******ya kiyafeti giydirdikleri gibi keraneyi geri actilar
    Keraneyi isleten akbabalarin da gonlu oldu, olu diri farketmez diyenlerin de
    Benim midem kaldirmiyor kusura bakmayin

4. çarşamba günü üzülenler ile bugün sevinenler aynı kişiler bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Olay, keranede yas mi olur diyip ölmüş******ya kiyafeti giydirdikleri gibi keraneyi geri actilar
    Keraneyi isleten akbabalarin da gonlu oldu, olu diri farketmez diyenlerin de
    Benim midem kaldirmiyor kusura bakmayin
    Bu günü çok güzel özetlemişsiniz.

6. cümleten hepimize geçmiş olsun. pisyedili abeyim dışında inşallah başlıkta forumda mağdur yoktur, varsa haberimiz olsun.

Almanya'dan yardım için tır göndermekle filan meşguldük. Elden başka bir şey gelmiyor ama en azından o kadarını yapalım dedik foruma borsaya filan bakmadım yalan yok ya. Karı zararı batsın.

Bugün ekrana da borsaya da foruma da bakayım dedim. Hayırlısı olsun.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    cümleten hepimize geçmiş olsun. pisyedili abeyim dışında inşallah başlıkta forumda mağdur yoktur, varsa haberimiz olsun.

Almanya'dan yardım için tır göndermekle filan meşguldük. Elden başka bir şey gelmiyor ama en azından o kadarını yapalım dedik foruma borsaya filan bakmadım yalan yok ya. Karı zararı batsın.

Bugün ekrana da borsaya da foruma da bakayım dedim. Hayırlısı olsun.
    hoşgeldin beya...

kar zarar kafana takma adamlar seni geçmişte x tarihine geri gönderebiliyor.

zaman makinasını icad etmişler.

emin değilim şuan şimdiki zamandamıyız ?

yoksa bunlar geçmişten kalan anılar mı?

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    çarşamba günü üzülenler ile bugün sevinenler aynı kişiler bence
    O gün düşüşten yüzde 10 bugün çıkıştan yüzde 10 adamlar 2 günde yüzde 20 paralarını katlamış olmalı, terste kalırsan yok böyle bir soygun yeri, şanslı ve ballıysan ve düzde kalırsan yok böyle bir para kazanma yeri dünyada eşi benzeri olmayan bir platform. bistte bakan yabancılar gülüyordur halimize
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 347/1002 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •