Sayfa 350/1002 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kafkaf bence sadece çarşamba işlem iptali hiç bir deprem zedeye faydası olmadı. millet olayın büyükülünü zaten ikinci gün anladı.

deprem bölgesindeki yatırımcı zaten sağ çıktı ise hatay antakya adana kısmen maraş. haritadan silindiğini canlı gördü

sence bu adam satmak için çarşambayı beklemişmidir ?

ilk günden beri açtın madem açık kalacaktı ... olay bu.
    Süreç iyi yönetilemedi bence. Alınan kararlar da depremzedelerden ziyade büyük oyuncuları koruyacak cinsten diye düşünüyorum. Genel tepkilerde bu düşüncemi doğruluyor gibi...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    okuyan yeni yatırımcı varsa şayet basıp çıkın abi burası hiç bir şekilde küçük yatırımcıya göre değil...fırsat bu fırsat diyip uygun yerden çıkın...
    çıkamıyorki.. işlemleri iptal ediyorlar..

adam sürekli zornan borsaya geri sokuluyor

VİOP30 da tavanı bozdular, pozisyon mu kapadılar, yoksa yeni pozisyon mu aldılar !

Daha bireysel emeklilik alımları yok ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Daha bireysel emeklilik alımları yok ..
    hiç mi alamamışlar veya almamışlar ?

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    cümleten hepimize geçmiş olsun. pisyedili abeyim dışında inşallah başlıkta forumda mağdur yoktur, varsa haberimiz olsun.

Almanya'dan yardım için tır göndermekle filan meşguldük. Elden başka bir şey gelmiyor ama en azından o kadarını yapalım dedik foruma borsaya filan bakmadım yalan yok ya. Karı zararı batsın.

Bugün ekrana da borsaya da foruma da bakayım dedim. Hayırlısı olsun.
    Maddi olarak ,mağdur değilim Çağri,yanliş olmasin.
    bizim ev az hasarli,maddi durumumda çok şükür .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. bes fonlarındaki yönetim fon şirketlerin devlet katkısıyla altın döviz gibi hiç bir anlamı olmayan emeklilere de zarar veren araçlara yatırım yaptığı biliniyor.

bu kesinlikle yasaklanmalıydı veya sınırlanmalıydı altın nedir döviz nedir kardeşim sen merkez bankası filan mı sanırsın kendini boş beleş fon anlayışları bunlar, HİSSE SENEDİ FİRMALARA UZUN VADE ORTAK OLMAKTIR besin ruhu mantığı anlayışına
    %1 milyon uygundur dövizi geçtim de , eurobond doğrudur faizli üründür, faiz haram diyen de faizsiz olan bes yapsın hisse gibi ama altın döviz yasak olsun ;%25 altı olsun , bes ahlaken sağlıksız idare edilen bir sistemse neyin hakkı hukuku korunuyor zaten ,
    eurobond bes fonu mantıklıdır, anlarım kabul ama dövize yatırım yapan emeklilik fonu ne demek yastık altı para mı biriktiriyorsunuz dangalakça işler.....bu şirketlerin ellerindeki tahvilleri de satıp borsadan hisse almadan önce aracı kurumlarla komisyon pazarlığına girdikleri, çok geç kalındığı, duyumları var ,

besler cüzdan derdine düştüyse bu borsa 2 gün daha tavan olur , haftaya da yumurta kapıya dayanıncaya kadar pahalı pahalı alırlar hisseleri , net para giriş çıkışları da karşılanacağından ciddi kar satışlarını besler karşılar , bu işte spk baştan 48 saat süre vermeliydi 10 gün çok uzun ve aracı kurumla bugün 12:30 kadar anlaşıp hemen işlemlere başlamalıydılar haftaya kaldı artık pazartesi salı , 6000 puandan mı nerdense hisse alırlar bu kafayla giderlerse... ytd

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Maddi olarak ,mağdur değilim Çağri.benim psikolojim bozuldu.ampute hastalari hanimin bulunduğu tarafa yönlendirince yer darliğindan....abi sesler aci işde.insan yureğinde hissediyor.
    bana gelen bir mesaj üzerine burada da belirtmiştim. özelikle ilaç yardımı diye. tarihigeçmemiş bütün ilaçları kutunun içine atın demiştim.

gıda yerine özelikle bulunduğum yerdeki eczaneden rakam vermeyim ağrı kesici bepanten ne kadar varsa aldım. yolladım

göçük altından çıkanlar su bile istemeden önce şu ağrımı dindirin diye haykırıyordu. (

Sayfa 350/1002 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •