Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Daha bireysel emeklilik alımları yok ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bes fonlarındaki yönetim fon şirketlerin devlet katkısıyla altın döviz gibi hiç bir anlamı olmayan emeklilere de zarar veren araçlara yatırım yaptığı biliniyor.
bu kesinlikle yasaklanmalıydı veya sınırlanmalıydı altın nedir döviz nedir kardeşim sen merkez bankası filan mı sanırsın kendini boş beleş fon anlayışları bunlar, HİSSE SENEDİ FİRMALARA UZUN VADE ORTAK OLMAKTIR besin ruhu mantığı anlayışına
%1 milyon uygundur dövizi geçtim de , eurobond doğrudur faizli üründür, faiz haram diyen de faizsiz olan bes yapsın hisse gibi ama altın döviz yasak olsun ;%25 altı olsun , bes ahlaken sağlıksız idare edilen bir sistemse neyin hakkı hukuku korunuyor zaten ,
eurobond bes fonu mantıklıdır, anlarım kabul ama dövize yatırım yapan emeklilik fonu ne demek yastık altı para mı biriktiriyorsunuz dangalakça işler.....bu şirketlerin ellerindeki tahvilleri de satıp borsadan hisse almadan önce aracı kurumlarla komisyon pazarlığına girdikleri, çok geç kalındığı, duyumları var ,
besler cüzdan derdine düştüyse bu borsa 2 gün daha tavan olur , haftaya da yumurta kapıya dayanıncaya kadar pahalı pahalı alırlar hisseleri , net para giriş çıkışları da karşılanacağından ciddi kar satışlarını besler karşılar , bu işte spk baştan 48 saat süre vermeliydi 10 gün çok uzun ve aracı kurumla bugün 12:30 kadar anlaşıp hemen işlemlere başlamalıydılar haftaya kaldı artık pazartesi salı , 6000 puandan mı nerdense hisse alırlar bu kafayla giderlerse... ytd
bana gelen bir mesaj üzerine burada da belirtmiştim. özelikle ilaç yardımı diye. tarihigeçmemiş bütün ilaçları kutunun içine atın demiştim.
gıda yerine özelikle bulunduğum yerdeki eczaneden rakam vermeyim ağrı kesici bepanten ne kadar varsa aldım. yolladım
göçük altından çıkanlar su bile istemeden önce şu ağrımı dindirin diye haykırıyordu.(
Yer İmleri