Sayfa 388/649 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Pay Piyasası ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası bünyesindeki Pay ve Endeks Türev Pazarlarında:

1- Emtia sertifikaları hariç tutulmak üzere Pay Piyasasında açılış seansı uygulanan tüm sermaye piyasa araçlarında ve Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında (VİOP) işlem gören tüm sözleşmelerde; açılış seansında emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımına izin verilmemesine,

2- Pay Piyasasında emir işlem oranının 15:1'den 5:1'e düşürülmesine,

3- Pay Piyasasında emir işlem oranı eşik değer aşım ücretinin 0,03 kuruştan 0,25 kuruşa yükseltilmesine,

4- Pay Piyasasında Emir İptali, Fiyat Kötüleştirme ve Miktar Azaltımı (İAK) ücret kalemlerinin %20 oranında artırılmasına ve VİOP'ta yüz binde 1 (0,00001) olarak uygulanan iradi emir iptal ücreti oranının %20 oranında artırılarak yüzbinde 1,2 (0,000012) olarak belirlenmesine,

5- VİOP ve Pay Piyasası seans sonu saatlerinin uyumlaştırılması amacı ile VİOP'ta işlem gören tüm vadeli işlem ve opsiyon sözleşmelerinin seans sonu zamanının 5 dakika kısaltılarak tam iş günlerinde 18.10, yarım işgünlerinde 12.40 olarak belirlenmesine,

6- Geri alım yapan şirketler üzerine yeni bir endeks hesaplanmasına,

7- Borsamız gözetim faaliyetleri kapsamında hâlihazırda devam etmekte olan yatırım aracı bazındaki tüm tedbirlerin kaldırılmasına

karar verilmiştir.

Ayrıca, VİOP'ta Pay ve Endeks Türev Pazarlarında yer alan sözleşmelerdeki bekleyen İptale Kadar Geçerli (İKG) ve Tarihli (TAR) emirler Borsa tarafından iptal edilecektir.

2. Tabiri caizse doğum oranı dustu, tecavuzculeri serbest bırakıyoruz tedbirleri...
    Nasıl sonuç vereceği ortada

HALKB günlük, açılışta tavanı gören tahta gene tavanı zorluyor,

HALKB günlük, hisse tavan oldu, YapıKredi Robotu çok güzel trade etti,

HALKB günlük, YapıKredi Robotu 2.7 mlyn lotla 6.7 krş kar yazdı, 2.700.000 x 0.67 : 183 bin tl sadece bu tahtada günün karı,

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    bunca düzenleme yaptılar oldu olacak yukarı marjı %20 ye çıkarsalar bu gazla giderdi

herzaman nerden bulacaksın bu kadar gazlanmış piyasayı

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın Trendhound; değerli bilgilerin için çok teşekkür ediyorum.Ben her fırsatta borsadan anlamadığımı sizlere ifade ettim.İçimde bir his bu hissenin artık gitmesi gerektiğini söylüyor..Kimbilir belki de hisse sahibiyim o yüzden duygusal olarak gitsin istiyorum.Çok yordu gerçekten bu hisse..Böylesine bir zamanda-ortamda gitmesi tek dileğimdir.

11 Temmuz 2023 tarihinde Nato toplantısı var.
    Seçimler kamu hisselerini nasıl etkiler bilmiyorum.
    Abd Anayasa mahkemesi bitti,olumlu karar gelse de// olumsuz karar gelse de bir yargı sürecinin sonuna gelindiği için yatırımcı lehinedir karar diye tahmin etmek istiyorum.Aşağıya Nato ile ilgili bugün ki bi haberi de atmak istiyorum.Umarım her şey dileğimizce olur.

https://tr.euronews.com/2023/02/14/s...mesajini-verdi

YTD
    ahanda nur topu gibi yeni tarihimiz belli oldu 11 temmuz
    arkadaş buda 17 ocak gibi kamulara hiç bir etkisi olmaz niye olsun
    yazmıyım diyorum insanların canı yanmış
    yeni mağdurlar yaratmayı bırak artık
    senin şu tarih verip algı oluşturmandan bıktık sen bıkmadın

8. Arkadaslar, etik sebeplerle TL varliklarini terketme ve tasinabilir yatirimlarimi fiziksel olarak TR disina tasima karari aldim
    Buyuk Istanbul depremine kadar endeks yorumlarim tamamen geyiktir, kalanlara basarilar.

Sayfa 388/649 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •