Bozkuş talihsiz bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş. Benim 500 lot arsan var tahta kapalı deprem bölgesinde hasarlı olduğu için. Ama kızmıyorum üzülmüyorum depremde yaşanan can ve mal yaşayan insanlara saygısızlık olur diye. Latife olsun diye yazıyorum. Yapacağım bişi yok Alperden ceviz söğüşleyecegiz yemekci abiden yemek sende cigara paramı ödersin böylece geçiniriz. Bende depremzede sayılırım.
Egosunu öyle beslemiş ki; karakteri aç kalmış....kendini bir şey zan ediyor fukara..Her şeyi ben bilirim havasında olan unutmasın kaybetmeye mahkumdur......Bu tür egosu tavana olana dikkat derim ...yoksa kayıp da çok olur.....
Kimsenin kimsenin malina coktugu yok kardesim.
Biz zaten nakitteydik, tutariz kapatmayin borsayi dayicim, babacim dedi ismi lazim degiller.. Yoksa 7 gun yas ilan edilmis ulkede borca acik olmazdi....
Pazartesi-sali zokayi yutturdular bunlara
Carsamba umuklerini sikacaklardi ama o babalar, dayilar bu sefer apar topar kapattirdilar borsayi
Pazartesi de kurallar degistirilerek magluplar galip ilan edildi
Tanidik gelmiyor mu hikaye TR de ?
Bin kere yazdım Cimere Sahibinden.com kapatılsın diye , kanı bozuk ev sahipleri , galericiler , emlakçılar çeteleşmiş artık piyasanın ırzına geçiyolar resmen , bu kadar halktan kopuk bir iktidar olamaz ya...
Ahmet Kasım Han “Sorunları yaratan siyasetle bu sorunları çözemezsinâ€
Aysel Tunc Retweetledi
Şeref Oğuz
@serefoguz
·
1 sa
Borsayı yükseltmek enkazı kaldırmıyor ki…
bugunün güzel sözleri
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Cengiz BEYİN bahsettiğini aktarayım
Gün sonu POZ kapatan arkadaşlar, VIOP kapanış saati 18:15 den 18:10 a çekilmiştir.
Ayarlarınızı güncelleyiniz.
Bilginize...
Yer İmleri