Sayfa 377/1002 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün açılışta tahtalar yüzde 4-7 gibi artılarla başlamıştı, sonradan hepsi tavana yürüdü.. ilk günün sersemliği bayaa iyi marjlar oluştu, yarın böyle bir şans tanıyacağını zannetmiyorum, direkt tavan kilit başlar çoğu u-30 tahtası
    Çarşamba long pozisyonumu yarıya düşürmüşdüm iptal edilip full longa döndürdüklerinde canım çok sıkılmıştı battığımı düşünüyordum bugün tavan da hepsini kapadım
    Nasipten ötesi yok yarına bakacaz artık.
    Fırsat verirse gireriz yine nasip neyse o olur..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Elleşme şu boğalara,çok hırslılar..selden kütük toplamaya benzer.Önünde durana geçiriyor.

Aslanlar hiç bir zaman çoşkulu-genç bufalolara saldırmaz.

Abka abinin meşhur sözü, ekranımda durur
    Boğalar yorulunca saldıracağız, sabır sabır
    o boğalar da sağolsun 2000'den beri tl bazlı kuruş kuruş, dolar bazlı cent cent direnç saydırdılar.

bu model boğalar böyle oluyor zannımca. yani bu boğaların fabrika çıkışları böyle. çok şaapmamak lazım.
    audentes Fortuna iuvat

3. Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün açılışta tahtalar yüzde 4-7 gibi artılarla başlamıştı, sonradan hepsi tavana yürüdü.. ilk günün sersemliği bayaa iyi marjlar oluştu, yarın böyle bir şans tanıyacağını zannetmiyorum, direkt tavan kilit başlar çoğu u-30 tahtası
    Sen de az goy goycu değilsin…gundi yi aratmazsın, sadece daha ikna edici konuluyorsun.

Bu gece bes alımları 10 gün değil bir ayda tamamlayabilir kararı gelirse, yarın %5 aşağıdan da açabilir😊

Böyle bir karar gelmese bile yarın tavan u-30 beklemem, Tüpraş hariç, onun gönlündeki ederi 1000 TL zaten
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zoru görünce iptal ediyorlar, mecburen dönücez yoksa zırt pırt dükanı kapatır bunlar
    Yanlış anlaşılmasın elturco abi, dükan kapatılmasın deye mecburen döndük, biraz boğalar beslensin bi pirzola çevirmesi daha yaparız.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılmasın elturco abi, dükan kapatılmasın deye mecburen döndük, biraz boğalar beslensin bi pirzola çevirmesi daha yaparız.
    bozkurt abi iktisat yüksek lisans yaptım. çok şükür böyle b.klarla ilgili değildi. çok insaniydi.

şöyle bir durum var: devlet bir şeyi kafasına koymuşsa yapar. vergi toplar, ordan kısar oraya aktarır. doğru olmayabilir.

ama doğru değilse bile piyasada sonucu var.
    audentes Fortuna iuvat

7. >>>>>>>>>>
    ibrahim Haskoloğlu@haskologlu
    ·
    17d
    Deprem için yapılan bazı bağışlar:

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, 2 milyar TL

Zorlu Holding, 30 milyon TL

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, 2 milyar TL

Bağışta bulundu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben önceden yardım etmiştim karınca kararinca abim eminim herkes yardımda etmiştir.

Simdi afada bu senenin fitresinide verdim.kisi basi bu sene 70tl

Affina sığınarak Vermeyen varsa verebilir.

Form ahalisi ve Herkesten Rabbım razı olsun..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 377/1002 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •