Sayfa 400/1002 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    +10 bitirici darbenin ilk vurgunu olur bana göre

yarında kelle alınır nokta zerre üzülmem nokta......
    Dün artı 10 nu işaret etmiştim birinci darbe olur dedim

Longları satmam dedim yarın kelleyi alırım dedim

Anlatmaya gerek yok kol gibi artı da

Bu iş tamam bana göre bereket versin 2 iş günün de katladık

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kimse bağış yapamadım diye üzülmesin sadece merkez bankasının yaptığı bağışla ailede kişi başı 350 tl bağış yaptınız. Buna tüm kamu kurum ve kuruluşlarını koyarsanız. Ailede kişi başı 700 tl ye yakın bağış yaptınız.
    ayrıyetten kendileri yapanlar ile birlikte sanırım 1000 tl olmuştur ortalaması.. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Big abi yine herzamanki gibi paraları katladın artık bi mercedes alırsın
    Hamdım Piştim Yandım

4. bugün kredili mal taşıyanların ellerini rahatlatması doğru karar olabilir. tabi bence, herkes kendi kararını versin
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ayrıca Bu hava da short vuranlarında batacağını battıkların da kesinlikle üzülmeyeceğimi belirtmek isterim

DİP NOT BATIRMADAN MASADAN KALKMAK YOK YTD
    Emeği geçenlere teşekkürler

Ben masadan kalkıyorum kolay ve hızlı temiz vurgun oldu benim için

Masanın sindirmesi lazım ben kaçar enayi felan değilim yani parayı kaptıracak

6. Şunu da belirteyim, portföyümün baş aktörü Tüpraşı 1000 TL olmadan kolay kolay azaltmam. HSBC rapor yazdığında 450 idi, 350 hedef vermişti çakallar. Ben de o zaman 1000 TL hedef fiyatlı raporlar gelmeden satmayacağım demiştim. Ama bu borsa teşvikleri ile hedef yükselttim, artık rapor değil, aktif 1000 li fiyat görmem lazım satmak için.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Long ile bağım kalmamıştır arkadeşler

Sizlere bol kazançlar dilerim

8. Tüp yine net tavan.
    Gerisi bakalım ne olacak?

Sayfa 400/1002 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz