Sayfa 420/1002 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Zpx30F ve ZPLIFB satışı tam olarak nedir onu bilmiyorum diyorum, onları satarak elde ettiği nakti borsaya sokuyormuş gibi geldi bana,
    biri likit banka fonu diğeri x30 fonu gibi tercüme ettim. ancak bir cepten diğer cebe durumu var.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Estagfrullah abi o ne demek. Başım gözüm üstüne.
    bana derken bölgeye yolla,yollayabiliyorsan benim adıma.
    yanlis anlasilmasin.kış mevsimi kalori lazim .tarlada musluklar donuyor adanada bile bir kilo ceviz nerden baksan 1 ailenin gunluk kalori ihtiyacını karşılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    biri likit banka fonu diğeri x30 fonu gibi tercüme ettim. ancak bir cepten diğer cebe durumu var.
    Açıklama için teşekkür ederim
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Mutlaka son iki gün iptal edilmeli
    Enkaz yagmacilarina madalya taktı devlet
    dayıoğlu, elin değmişken 22.mart.2017 işlemlerini de iptal ettiriver,
    çok zarar ettiydim o gün, deprem etkisi yaratmıştı benim portföyde

önce bu günü ettir iptal, sonra 2 gün daha var, onları da söyliycem bi zahmet

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Günlük sistem GÜN KAPANIŞINA GÖRE sinyal netleşir..Bu gün sabah yukarıdayken al verdi ama şimdi sat devam dedi...yani düşünce al kayboldu...Bu gün sistem açısından karar günü..ŞU saniyede hala sat devam ediyor...

Sistem bazen geç sinyal veriyor..hele günlükler öyle..veya tepki dipten 1000 puan bile olsa sinyal değişmeyebiliyor..

yukarıdaki mesaj dün sabah10:56 daki mesaj..hala duruyor.

Bu doğrultuda sabah 5980-6.010 arası short açtım.Bıst100 oraya denk geliyor..stoplossum 5400(bıst100)...

Kişisel kanımca: seçim,sp500 de düşüş ve depremden maliyeti vs... dolayı bu poz. aldım..Hele bu bes olayı kanımca yabancı için ALTIN FIRSAT OLDU..

Çok yanıldım
    ..ama 5.500 den sonra asla hisse almam ve long açmam...giderse de nasip değilmiş,derim.
    Teşekkür ederim
    stop noktasına kadar şhortta bekleme düşünceniz var
    doğru mu anladım
    şayet oraya kadar gelir ve kapanış o bölgeden olursa
    zaten sistem al verecek
    fakat siz
    genel anlamda 5500 üstü de long düşünceniz pek yok gibi

yanlış anladığım bir durum yoktur sanırım

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Zpx30F ve ZPLIbf satışı tam olarak nedir onu bilmiyorum diyorum, onları satarak elde ettiği nakti borsaya sokuyormuş gibi geldi bana, fiyata bakmadan aldığı için kendi parasını harcamadığı belli oluyor...
    ziraat fonları onlar.

ilki bist30 fonu. diğeri likit banka fonu

7.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    cok yanlıs sozler, sizin gibi yetişkin birinden bunları duymak çok üzücü. bu bir finansal enstrüman, longluyor olmanız sizi daha ahlaklı yapmıyor maalesef, işin etik boyutu ile ilgili , dogruluk veya yanlıslıgı belirleyecek kişi de değilsiniz.

oyunu oynatan bir hile yapıyor ve siz de bu hileye ortak olup sadece kazanıyorsunuz, bunu da bir erdem olarak sunmanız gereksiz.

neyse hatanızı anlarsınız zamanla.

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    ziraat fonları onlar.

ilki bist30 fonu. diğeri likit banka fonu
    Teşekkürler, fon satıp hisse almış, sn. Emlak'ın dediği gibi bir cepten öbür cebe gibi
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 420/1002 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •