Sayfa 166/1001 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Yüzde 9 yukarda olup eksi 5 yapan hisseler var.

Hala kan emici vampirler devrede.

OZKGYO 14.19 dan.

12.78 lere düştü akşama bakalım neler olacak.

YTD.
    Olay şöyle.Borsayı iktidar üfürükten yükseltti,çünkü mafya vari borsacılar elaman bulamadı çakmak için,zaten panik halinde satan ky vs alamadı tekrar hepten maf olurum diye,sadece kıyıda köşede kalmış ky vs alıma geçti,fırsat bu diye borsa mafyası malı anında çaktı yukarıdan,bu olaylar yaşanırken 1000 cıvarı olan borsadan gerçek yabancılar çıkmıştı,1000 cıvarından 5000 üzerine atarken yine yoktular sadece tiyatroyu izliyorlardı,çünkü ülkeye giren para yoktu gerçek anlamdaki yabancılar adına,yani ortada dönen bedevi ve kara para vardı aklanma için,adı mafya parası bana göre,açıklanan pakette onlar içindi...Borsa tahtası kapanmadan önce aldıklarımın çoğuda güme gitti işlemler geçersiz sayıldığından,birazda almıştım,geri iade oldu ama yükselişte tekrar almaya elim varmadı ne olur olmaz diye,sadece elimde olanlar pirim yaptığı an onların yarısını postaladım,tekrar sert düştüğünde ilave yaptım satıklarımlan,oda hepsi değil birazıylan borsaya güvenmediğim için...bekliyorum bakalım sonuç neye varacak,%25 borsadayım sadece,hisseler arası çevirme yapıyorum,ana sermayemide borsaya koyacak değilim ve seçimi bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Dünn 50 milyar bağış yaptığını söylüyor ve ısrar ediyor.
    https://twitter.com/kadinkadindirco/...21252015316994
    Anladığım, belirttiği eski parayla bu miktar (50.000 TL)
    Bilinçlide olduğunu sanmıyorum, adamların bir şey yaptığı yok ancak sonrasında sosyal medya coştu.

4. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Gevur dediğimiz insanlar bırak kendi halkını hayvanlarını bile kolluyorlar,bizdekiler insanlarımızı düşünmeyen bir güruh yapıya sahip,sadece oy deposu ve menfaat için kullanıyorlar,üstelik elde avuçta yok,cep delik cepken yok,ayakta doğru dürüst ne ayakkabı çorap var,bide müslümanız guya,müslüman olmayada kafir dinsiz deriz,o kafir dinsiz dediklerimiz teknoloji imal ediyor,bilimlen uğraşıyor,bizdekilerde defolup gitsinler diyor,bir insanın yapısı nasılsa o şekilde gider,mesleği laf ebeliğiylen bu fakir insanlarımızı kandırmaktır,işin özü gevurun köpeği kadar insanlarımızın değeri yoktur onların nazarında...bir ooof çeksem karşıki dağlar yıkılır ama onlar tınlamaz,ne zaman tınlama yapılır,halk akıllandığı zaman,ama o zaman onlar için çok geçtir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Tartışma çıkmış niye TOKİ diye. Nasıl kafa ise 4 ay sonra seçim var. TOKİ ye itiraz edenler seçimi kaybedeceklerini düşünenler sanırım.
    Aklınızı başınıza alın ne yani Cengiz'e mi verseydi işi. En isabetli karar devlet kurumuna vermek. Dört ayları kaldı.
    Hala bunların iktidarda kalabileceğini düşünen mi var?

Kırmızı bankada geri alım kararı açıkladı kapta 52 milyon lot YTD.

İlkez İşbank ISFIN de geri alım yapmış yıllar sonra 650 bin lot.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 166/1001 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •