Sayfa 236/885 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 7075 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: EndeksS

1. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. shortmusun suçlusun,

ne kadar longçu salağı var başınıza topladınız, 1.5 milyon yatırımcı var, 3.5 milyon oldu dediniz övündünüz, gavatlar sizi,...3 r li şerrrolar sizi

sonra bu 3.5 milyona allah ne verdiyse depremi bahane edip adamları soymaya kalktınız, utanmaz arlanmaz herifler,

kriz zamanında türlü bahanelerle, yeşil enerşiymiş bilmem neymiş ot bok hisseler dahil %300 ler, % 400 ler de sizin ne işiniz var, böyle bar sildirirler adama,

şerrolar sizi,

sonra yok yatırımcıyı küstürdük yok bilmem ne,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1850 den devamla

mesaj 1855 den devamla

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1850 den devamla
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1855 den devamla

mesaj 1850, 1855, 1883 den devamla

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1850, 1855, 1883 den devamla

mesaj 1884 den devamla

6.  Alıntı Originally Posted by osmantt Yazıyı Oku
    sayın gandi merhabalar iyi pazarlar 481819 alt üst diyebilirmiyiz alt şort üst flat yada long teşekkürler
    mesaj 1872 den devamla ve grafiklerden anlaşıldığı üzere, biz 08 şubatta, 07 kasım barını, bu ara işarette neydi benim short argumanları konu alacağım bardı, aslında aşağı kestik, ama saylanmaz kesmedik,..

fark yok, eğer deprem olmasa idi, biz bu barı ''x'' sebepten yine aşağı kesse idik, ben yine aynı yorumu yapacak ve bunun altını al önererecektim, çünkü 7 kasım üstüne piyasa over bought oldu, yani aşaırı aldı,..

şimdi ise benim 7 kasıma aşırı aldığını depreminde verdiği momentle aşarı sattı, yani

7 kasım altını ben bu yüzden alt /üstte tepki görüyorum,...

veya piyasa benim dediğimi yapmadımı oyleyse en az benim dediğim yere bir gelir, geldi mi geldi, 08 şubatta geldi,..
    dolaysı ile ben 7 kasım barı altını tepki manasında long görüyorum,...bu tepki sonrasına bir daha bakmamız gerekir,

08 şubatta 07 kasım barı aşağı geçildi, bar grafiklerden kaldırıldı saylanmaz dendi,

bu şekil ya bir daha alt üst olacak, yada 15 şubat direk tepki olacak,

mütemmim cüzde sadece bunu diyebilirim,

özetle benim için 07 kasım alt /üst olası bir tepki için alım nedenidir veya short flat
    mesaj 1868, 1869, 1871, 1873,.... den devamla

bizm burada 12 şubatta 7 kasıma aften ayptığımız öngörü 14 şubatta devletinde aldığı önlemler ve sunduğu katkılar ve parasal destekle bold etti,

ne yaptı ''shortmusun suçlusun'' dedittirdi ve 08 şubat barı saylanmaz mertebesinde silinerek 7 kasım barımız alt /üst edildi,

alıntılardan takip edeceğimiz üzere ''short baskıyı 41 hafta totalden, 60 hafta totale'' çıkartmış bulunuyorum,...
    tekrar belirtmeliyim ki bu analizi sp500 e göre yapıyorum

zaman zaman biz sp500 ve global piyasalardan ayrışıyoruz, bunun nedenleri hepimizin malumu zaten,..

60 hafta total short baskı dediğim bu manada sp500 ündür,..sp500 e aittir,

bir yerden sonra bizimde buna uyacağımız umarım, tabiki bizde borsaya sunulan destekler, seçim teşvikleri, mecburi istikametler rotayı değiştirmez ise,..bunlarda sonucu değiştirmez

şöyleki:
    Son düzenleme : indregandi; 16-02-2023 saat: 22:14.

7. 2009 mart ayından itibaren 2022 ocak ayına kadar yükseliş devam eden sp500 e nihayetinde yetişip yılların açtığ arayı sert yükselerek

kapadık ancak biz kendi iyimiz 5-6 centlere gidemedik, fakat 50000 borsa bekleyenlerin tersine 3.47 cent lere kadar yükseldik, bu dahi böyle bir ortamda çok mümkün değildi fakat

dolar iskantosu ile başlayan sürece birer ikişer şirketlerin kendi hisselerini alımı, iktidar cephesinin borsayı tek alternatif olarak gösterip, diğer muslukları kapaması (hangi hükümet yükselen dolarla seçime girmek isterki) bu sert yükselişi hazırlayan başlıca sebeplerden oldular,
    Son düzenleme : indregandi; 16-02-2023 saat: 22:39.

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    grafiklerinizde 29012018 e gidiniz, yakın vade grafik hhv de 1504.75 ile temsildir,

bizim burada ne yazıkki çok sonra bulduğumuz ve yukarıda az önce alıntılarla tekrarını yaptığımız kırmızı x iz düşüm hedefleri budur,

yani 2018 deki hareket realizede geçen süre sonrasında eşine az rastlanır ve tammen bir kalpazanlık şaheseri olan bu örgütlü pşyasada 17122021le tepe yapmıştır,...

bundan sonraki hareketler artık en fazla c>2815.33 tür,..artık bu değeri tepe diyebiliriz, cuma günü gelen realize sonrası tepki hareketleri olsa da bu tepkiler bana göre c>2815.33 te eriyecektir,..

bundan sonra TR nin hikayesi eğer badirelerini atlatabilir ve sağlıklı bir siyasi yapıya kavuşabilirse USD grafiğe karşı değer kazanımı olacaktır, tabiki bunun için önümüzde siyasi süreçler 2023 e doğru sıralanmaktadır,..
    2023 e gelmeden önce,

burada 21 şubat 2022-21 mart 2022 ye not düşüyorum,..hem global hem lokal,

globalde 18 ekimden itibaren başlattığım süreçte düşmeye direnen bir spx500, 2022 21 şubatından 2022 21 martına hiç umulmadık agresiflikle düşebilir,..bunun normali 18 ekim 2021-21 şubat 2022 arasında düşmesidir,...

lokalde:globale bağlı olarak, gerek globalin sıkıştırmasıyla gerekse lokal mecburiyetlerle

demek isterim ki olası bir erken seçim ihtimali için 21şubat-21 mart tetikleyici olabilir, bu tarihler arasında 2023 sonrasını beklemeden bu yönde bir tarih gelebilir,

ancak bu ihtimali çok az görmekteyim,..çünkü bu iktidar bir şekilde 2023 kendi bulmuş ve kendi bulduğu bu 2023 üne gitmek isteyecektir
    mesajlar 1199 ve 2000

Sayfa 236/885 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •