Sayfa 465/1002 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Nasip bu işler, bendede 2 kilo 1025 tale maliyetli altın var kaç aydır tutuyorum ama altında artık enflasyona çare değil, paran paso eriyo, şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım altına
    Hamdım Piştim Yandım

2. Hayırlı kandiller cümlemize
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    neden gümüş? teknik mi temel beklentiler mi? bende de bir miktar gümüş fonu var ama zararda bekliyor maalesef.
    altunu daha fazla baskınlıyorlar gibi.
    gümüşte teknik olarak da daha çok potanziyel var gibin duruyor.
    yoksam altun, her daim altun. saygumuz var.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. 11 gün var ama makas yok

5.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    sasayı ağır ağır aşağıya salıyorlar.

"sasası olanın tasası olmaz! "
    aynen devam....

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..
    önce şahinkaya patladı, ocak son hafta dünya kadar mal boşalttı.. yat.fin de sert bi satış yapmış bulundu.. yabancı takasından aralık ilk haftadan beri zaten 1.6 milyar dolar satış gelmişti.. ocak boyu küçük yatırımcı yatırım fonlarından çıkış yaptı, yüzde 20 civarı boşaldı fonlar, bu miktar satış yapmak zorunda kaldı fon yönetenler..

birileri hep burdaydı, bunca satışı karşıladı, şimdi semere

son 2 ay düzeltme ile geçiyor geniş bir yatay bantta, hafif aşağı eğimle.. neyi düzeltiyoruz ? temmuz 2500 seviyelerinden başlayarak yıl sonu itibariyle 6000- 6100 gören yani 6 ayda yüzde 140 artı yazan muhteşem bir alım dalgasını düzeltiyoruz..

son 2 ayda ciddi boyutta mal el değiştirdi, satanların kim olduğunu az çok görebildik, birileri de aldı.. son 2 ay malı karşılayanlar bir miktar hafifliyor şimdi, kredi/leverage azaltıyor birileri.. yeni gelen alıcılar kim, bes fonları.. peki o birileri bu yeni alıcıyı test eder mi, yani malı devrettikten sonra aşağı sürüp bu yeni alıcıların sabrını test eder mi ? bence hayır etmez, zira yeni alıcı malı her halükarda en uzun vadede taşıyacak olan bi alıcı, yüzde 20 aşağı düştü diye bazıları kol keser stop out olur, ama bes fonu değil..

yani piyasa yapan o birilerinin aşağı vurup malda kalanları dökmeye ihtiyacı yok artık, 2 aydır bunu yaptı zaten, piyasadan dökülen döküldü.. yeni alan bes fonları da satmayacak.. orrsop çocucu yabancıdan satış gelir mi ? gelir, zira fıtratı iblis onların, ama artık ondan gelen mal piyasanın önünü tıkıyamıyor, aylardır gördük bunu..

bana göre, yeni yukarı dalga eli kulağındadır, vatana millete hayırlı olsun

7. Robotsuz Bofa 1milyara dayandı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Para GİRİŞİ 1 milyarın üzerine çıktı... +1.090.000.000 tl.

Sayfa 465/1002 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •