Sayfa 475/892 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. 1.200.000.000 tl Hayırlı olsun ben dün sattım kalana bol kazanç.

2.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    1.200.000.000 tl Hayırlı olsun ben dün sattım kalana bol kazanç.
    Erken gitmişsin be ortak
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Aslında 2023 de gelen KAP ları inceledim Gueno, Sadece Türkiye Elektrik İşletmeleri A.Ş. den 1,5 ayda 350 milyon TL'lik iş alınmış. Bildiğim kadarıyla TEİAŞ kamu kurumu. Ayrıca harap olan 10 ilimizin altyapı işleri de olacaktır. Yani kamu maliyesi Gesanı ilgilendirecek gibi duruyor.
    Geçen sene KAP lara da kabaca bakınca bölgelerin Elektrik dağıtım işlerini yapan Toroslar, Dicle vs.... şirketlerden de yüklü ihaleler alınmış.
    Hocam olumsuz anlamda etkilemiyor demek istedim.

4. 60 milyon euro. Makedonya. Avrupa.

5. Kuzey makedenyo 60 milyon euro mukemmel iş bekleyenler çorbalarını içeçek vakti geldiğinde hatta bide kuzu şiş de arkasından gelir...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. makedenyodan bayagıdır iş yok derken 12 den vurdu adamlar...

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Daha önce de defalarca yazmıştım olağanüstü haller dışında 20 milyar TL piyasa değeri bu şirketin dibidir. Henüz hiçbir şey başlamadı. Ayrıca bu sektörde kamunun yönetmelik falan dışında işleri etkileyecek bir alımı yok. Bu sebeple kamu maliyesi bizi doğrudan ilgilendirmiyor diye düşünüyorum.

Yakın zamanda şirketin çok büyük hakları açıklayacağını hissediyorum İnşallah yanılmam.

Birileri mal satacaksa tahtacı da daha aşağıdan almak isteyecektir çok doğal bir süreç. Bakalım denge fiyatı ne olacak. Tutmaya devam ediyorum hayırlısı olsun.
    Evet tam da bahsettiğimiz gibi büyük işler gelmeye başladı. Ve yurt dışı bu, daha Türkiye'ye başlamadık bile. Dediğim gibi gesanın iş sıkıntısı yok. Yetişebilme ve finansman sorunu var. Güzel günler göreceğiz 20 milyar bu şirketin dibidir.

8.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (2 üye ve 7 ziyaretçi)

rcan, fenerbahceli

İyice tenhalaştı burası.
    Neye yormalı bilemiyorum !
    İyiye yormalı imiş....

Sayfa 475/892 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz