Sayfa 20/1009 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Acaba bu seviyelerden kur korumalıya geçmek mantıklı bir fikir mi? P.tesi borsadan çıkmayı düşünüyorum da...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Merak ettiğim birşey var. 4-5 veya daha yüksek katlı yıkılan binaların en üst katlarında oturanlar depremde zarar görmüş müdür, enkazdan çıkarılanlar genelde onlar mıdır? Yoksa diğer alt katlarda oturanlarla aynı risk seviyesindeler mi? Ben 1. kattayım...

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Merak ettiğim birşey var. 4-5 veya daha yüksek katlı yıkılan binaların en üst katlarında oturanlar depremde zarar görmüş müdür, enkazdan çıkarılanlar genelde onlar mıdır? Yoksa diğer alt katlarda oturanlarla aynı risk seviyesindeler mi? Ben 1. kattayım...
    Ben giriş katındayim depremde sucuğum çıkar benim. Evi satsam ev alamam. Hadi buldum kiracı varsa çıkmıyor bir iki sene boyunca mahkeme kapısında sürünuyor. Boş sıfıra para yetmez. En iyisi köye prefabrik ev yapmak o da hanımı ikna etmek kaç sene sürer. Kız gelin olursa köye giderim. Tek katlı çelik konstrüksiyon.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Acaba bu seviyelerden kur korumalıya geçmek mantıklı bir fikir mi? P.tesi borsadan çıkmayı düşünüyorum da...
    Keş USD yada altın harici hiç mantıklı değil. Lakin büyük para saklamak evde tutmak da ayrı bir sıkıntı. Büyük param olsa ne yapardım üstelik deprem bölgesinde olsa bilmiyorum. Bankada USD de olsa kkm de olsa bir gün sabah uyandığında zarar etmiş olacaksın. Keş olarak dursa güvenlik sıkıntısı var. Ayhan başkanıma sor onun kafa zehir gibi maşallah.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

https://www.sondakika.com/haber/habe...ecek-15643751/

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "EYT ertelenecek" iddialarına son noktayı koydu: Bu hafta Meclis'ten geçirin

6. Benim hayalim iki katlı bahçeli kamelyasi şömineli tandırli bir ev. Her gün gece rüyamda tasarlıyorum. Çevremde ki bağ bahçe evi yapanların hepsi çok mutlu ve maksimum zevkli hayatı yaşıyor. Hatta bir arkadaşım var insülin kullanıyor. Bahçeye hafta sonu gidiyor insülin kullanmıyor. Bahçeye gittiğinde diyet de yok, şeker 300 mg düşüyor. Bahçede ki çalışma iş stresinden uzaklaşmak baya etki ediyor. Gözümle görmesem inanmam. Şehir ve iş stresi psikolojisi arkadaşımı hem kanser hem şeker hastası yaptı. Bahçedeki ev yaşamı hayat biçimi hem kansere hem şekere faydası var. Tıbbi olarak bazı şeyleri açıklayamiyoruz. Şimdi Viob sayfasında bunu yazsam bir çoğu laf sokar. İş ve şehir stresinden uzak durmak sağlık için çok faydalı onu gözümle gördüm.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Şubat bitti kuru soğan da bitti. An itibariyle sarı kuru soğan 12.5 çorum moru 9 Tl. Pazarda 15 oldu.
    Bugün pazara gittim
    Ortalamq herşey %20 koymuşlar
    17 tl lik muz bile 22 den başlıyor.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Keş USD yada altın harici hiç mantıklı değil. Lakin büyük para saklamak evde tutmak da ayrı bir sıkıntı. Büyük param olsa ne yapardım üstelik deprem bölgesinde olsa bilmiyorum. Bankada USD de olsa kkm de olsa bir gün sabah uyandığında zarar etmiş olacaksın. Keş olarak dursa güvenlik sıkıntısı var. Ayhan başkanıma sor onun kafa zehir gibi maşallah.
    Teşekkür ederim. Ben de kararsız kaldım. Belki okuyup o da cevap verir...

Sayfa 20/1009 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •