Acaba bu seviyelerden kur korumalıya geçmek mantıklı bir fikir mi? P.tesi borsadan çıkmayı düşünüyorum da...
Acaba bu seviyelerden kur korumalıya geçmek mantıklı bir fikir mi? P.tesi borsadan çıkmayı düşünüyorum da...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Merak ettiğim birşey var. 4-5 veya daha yüksek katlı yıkılan binaların en üst katlarında oturanlar depremde zarar görmüş müdür, enkazdan çıkarılanlar genelde onlar mıdır? Yoksa diğer alt katlarda oturanlarla aynı risk seviyesindeler mi? Ben 1. kattayım...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Ben giriş katındayim depremde sucuğum çıkar benim. Evi satsam ev alamam. Hadi buldum kiracı varsa çıkmıyor bir iki sene boyunca mahkeme kapısında sürünuyor. Boş sıfıra para yetmez. En iyisi köye prefabrik ev yapmak o da hanımı ikna etmek kaç sene sürer. Kız gelin olursa köye giderim. Tek katlı çelik konstrüksiyon.
Keş USD yada altın harici hiç mantıklı değil. Lakin büyük para saklamak evde tutmak da ayrı bir sıkıntı. Büyük param olsa ne yapardım üstelik deprem bölgesinde olsa bilmiyorum. Bankada USD de olsa kkm de olsa bir gün sabah uyandığında zarar etmiş olacaksın. Keş olarak dursa güvenlik sıkıntısı var. Ayhan başkanıma sor onun kafa zehir gibi maşallah.
https://www.sondakika.com/haber/habe...ecek-15643751/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "EYT ertelenecek" iddialarına son noktayı koydu: Bu hafta Meclis'ten geçirin
Benim hayalim iki katlı bahçeli kamelyasi şömineli tandırli bir ev. Her gün gece rüyamda tasarlıyorum. Çevremde ki bağ bahçe evi yapanların hepsi çok mutlu ve maksimum zevkli hayatı yaşıyor. Hatta bir arkadaşım var insülin kullanıyor. Bahçeye hafta sonu gidiyor insülin kullanmıyor. Bahçeye gittiğinde diyet de yok, şeker 300 mg düşüyor. Bahçede ki çalışma iş stresinden uzaklaşmak baya etki ediyor. Gözümle görmesem inanmam. Şehir ve iş stresi psikolojisi arkadaşımı hem kanser hem şeker hastası yaptı. Bahçedeki ev yaşamı hayat biçimi hem kansere hem şekere faydası var. Tıbbi olarak bazı şeyleri açıklayamiyoruz. Şimdi Viob sayfasında bunu yazsam bir çoğu laf sokar. İş ve şehir stresinden uzak durmak sağlık için çok faydalı onu gözümle gördüm.
Yer İmleri