Sayfa 479/902 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Arkadaşlar alınan 1,2 milyarlık iş çok güzel..gerçekten de çok büyük...gesan gittikçe montanlı işler almaya başlayacak diyorduk bu miktar gerçekten de çok çarpıcı..elinde bulunduran arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...gesanın diğer beklentileri devam ediyor...bu ay içinde artık ya bedelsiz yada arz onayı gelmeli diye düşünüyorum...panel fabrikası da artık bu ayın sonlarına doğru faaliyete girmeli...

gesan agresif büyümeye devam ediyor...benim elimde yok ama varmış gibi seviniyorum..önünüz açık olsun arkadaşlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Londra borsasi yatirim yapilabilir degeri olan sirket endeksinden yanlış anlamadiysam small ve mid caps endekslerini atlayarak large caps endeksine alınmış. Yani 2 kategori birden atlamış. Kontrolmatik de aynı şekilde olmuş. Bu 2 şirket çok ama çok hızlı bir şekilde bağıra çağıra gümbür gümbür büyüyecekler piyasa bir türlü anlayamiyor. Ülkede yaşanan kaos, spek denen salaklarin mallığı yada açgözlülügu yüzünden citi deutche bedava fiyata takasıni cogaltiyor. Pastayi gene elin gavuru yiyecek bizim ky de kuru ekmek bulursa sevinir artik
    Hocam piyasa bal gibi alınıyor, buradaki sorun spk denen kanalizasyona bulanmış kurumun başındaki adamların doymak bilmez cepleri.

Bu hayatta en çok istediğim şeylerden biri SpK başkanı bademi ve diğer bürokratların ağır bir şekilde yargılanmasıdır.

Bunlar devletin gücünü elle geçirip trilyonlarca lira vurgun yapıyorlar. Ama sözde başkan bütün bu işlerin içindeki şaibeyi açıklayamıyor.

Elbet bir gün bunların hepsi yargılanacak!

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar alınan 1,2 milyarlık iş çok güzel..gerçekten de çok büyük...gesan gittikçe montanlı işler almaya başlayacak diyorduk bu miktar gerçekten de çok çarpıcı..elinde bulunduran arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...gesanın diğer beklentileri devam ediyor...bu ay içinde artık ya bedelsiz yada arz onayı gelmeli diye düşünüyorum...panel fabrikası da artık bu ayın sonlarına doğru faaliyete girmeli...

gesan agresif büyümeye devam ediyor...benim elimde yok ama varmış gibi seviniyorum..önünüz açık olsun arkadaşlar...
    Niye dönmüyorsunuz sn. keko

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar alınan 1,2 milyarlık iş çok güzel..gerçekten de çok büyük...gesan gittikçe montanlı işler almaya başlayacak diyorduk bu miktar gerçekten de çok çarpıcı..elinde bulunduran arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...gesanın diğer beklentileri devam ediyor...bu ay içinde artık ya bedelsiz yada arz onayı gelmeli diye düşünüyorum...panel fabrikası da artık bu ayın sonlarına doğru faaliyete girmeli...

Syn keko,bilgilendirmen ve iyi dileklerin için teşekkürler,gesanla ilgili bir haber geldiğinde,aranıyorsun,lütfen böyle arada sırada birde olsa uğrada şu zor günlerde yorumlarını paylaş,yanlız yukarda bu ay için bedelsiz ve arz onayı gelmeli diye yazmışsın bedelsiz tamamda spk,nın aldığı yeni kararda halka arzlara 6 ay ara verildiği belirtildi yanılmıyorsam,bu kararda acaba yeni başvurularamı yoksa spk,ya başvuruda bulunmuşları etkilemiyecekmi bu karar,bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda bilgilendirebilirmi,teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by Kokadu Yazıyı Oku
    Niye dönmüyorsunuz sn. keko
    Donemiyorum çünkü aldığım diğer hisselerde zarardayim..bu kaptan sonra da zaten almak güç olacaktır.. sıkıntı yok..çıktığı zaman da sizinle seviniyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Kafa karisikligi olabilirdi..şimdilik eskisi gibi devam..

7. Allah gonlunuze gore versin sn. keko

8.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Bir bahtsız bedeviyi bir de seni tanıyorum hakikaten iyi rekabet var aranızda...
    7 tavan imkansız tabi...Pazartesi tavana kilitleyip sonra gevseyebilir...Ama endeks çok bozmazsa 220 altına da salmazlar artık...
    Yapsın artık geçen ay hiçbir şey yokken 3 tavan denememis miydi

Sayfa 479/902 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •