Sayfa 510/1002 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Ah ulan ah
    40 yıllık bir terör örgütü lideri, toplam 20 bin kişinin katili
    20 yıllık bir devlet baskani, 1 günde 60 bin kişinin katili
    Sadece bu yorumun değil..sen yenisin.Piyasa ile ilgili hezeyanlarında temelden uzak ve tam çingirli köyün kahvesi modunda.

Belki aracı kurumda avcılar kulubu kıvamında (piyasa hakkında) dikkat çeker..Ama bu forum muhakeme gücü yüksek,analitik bir forumdur.

İşkembei kubradan salla dur..yokBIST100: 2.700 yok 2.000..SAKİN OL ŞAMPİYON.

Bu ittihamı kime yapıyorsan DAHA CESUR OLMALI VE AÇIKÇA söylemelisin.

Bu olayda merkezi hükümetin suçu var mı var.Ama denetleyen,imar izni veren yerel idareyi ne yapacaksın..

Hazır betonu sulandıran işci...

8 lik demir yerine 6 lık kullanan usta başı-müteaahhit..mÜHENDİS..FENNİ MESUL..

Online denetleme yapan denetim kuruluşu...ve ikramımı alırım diyen ve 4 kata 10 kat veren belediyedeki silsileyi ne yapacaksın...Adam kolon başında sonunda 8 tane demir kullanmış..ama bunlar ortada 4 tane..denetlemeden kaçmak için..

Bence işçiden en tepeye kadar kokuşmuşluk zinciri var...Ciddi bir ahlaki ve yönetim sorunu...
    Son düzenleme : ABKA; 18-02-2023 saat: 23:13.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Acilen DEPREM BAKANLIĞI ve daha da önemlisi DEPREM BUROSU SAVCIĞI kurulmalı.

Kolon kesilmiş veya her hangi bir ihbar reesen soruşturma açılmalı ve kamu davası olmalı.

Aynı yerde birisi 4 kat diğeri 10 kat ise bunun hakkında savcılık kamu adına dava açmalı.Nasıl ki kadına şiddette bu savcılar var ve hemen harekete geçiliyor..uzaklaştırma vs...Bunun gibi savcılık olmalı.

Kamunun değişik kademelerinde-kurumlarda çalıştım.En keyfi uygulamalar belediyelerdedir.Silsile halinde keyfi tutumlar..

Belediye başkanı sülalesini en üst makamlara koyar ve toplum bunu normal karşılar..Zaten bunu yapmazsa ayıplanır (o ilçede)..TUZ KOKMUŞ...

Müteahhidin oğlu Belediye meclisinde..vs.kaç tane olay gördüm.
    Son düzenleme : ABKA; 18-02-2023 saat: 22:39.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Benim önceden oturduğum apartman 5 katlıydı.Ben 3. yılında almıştım.

Oturduktan sonra altta bir komşunun salonun ortasındaki kolonu kestiğini duydum.Bunu önceki komşular sürekli konuşuyorlar(benden önce kesmiş)..KUVVETLİ ŞÜPHE VAR..Bunun üzerine komşulardan belediyeye başvurmak için imza topladım..OY ÇOKLUĞU SAĞLAMAYADIM..bunun üzerine belediyeye gidip ihbar ettim.Benden KARAR DEFTERİ ve o zamanın parası ile iyi bir para istedi...

Bunun üzerine bende vazgeçtim..Ne olursa olsun dedim..Zaten 4 yıl sonra sattım

Ama deprem -bina savcılığı olsaydı bunlar olmazdı.Kuvvetli şüpheden dolayı kamu adına dava açılabilirdi.

Haberlerde var.Diyarbakır'da bir avukat oturduğu sitenin kolonu kesildi diye dava açmış..Dava devam ederken bina çöktü,avukat vefat etti..

Bu toplumun asıl sorunu ''NAMUSSUZLAR CESUR VE İMKANLARI ÇOK...)

Namuslular genelde riski sevmez,düşünür bu da teenni demek yani cesaretle biraz uyumsuz...Hukuka başvurursan olur(o bile risk)..o da bekle dur.

Adam yaptım,oldu diyor..sen nereye başvurursan vur.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Sene 1978 İzmir Aliağa'da kaldığım motelin penceresinden çekmişim. Güneş, TÜRPAŞ rafinerinin üzerine doğuyor... nerdennn nereyeee. hayırlı sabahlar

[IMG][/IMG]
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Jennifer acele etme ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Benim önceden oturduğum apartman 5 katlıydı.Ben 3. yılında almıştım.

Oturduktan sonra altta bir komşunun salonun ortasındaki kolonu kestiğini duydum.Bunu önceki komşular sürekli konuşuyorlar(benden önce kesmiş)..KUVVETLİ ŞÜPHE VAR..Bunun üzerine komşulardan belediyeye başvurmak için imza topladım..OY ÇOKLUĞU SAĞLAMAYADIM..bunun üzerine belediyeye gidip ihbar ettim.Benden KARAR DEFTERİ ve o zamanın parası ile iyi bir para istedi...

Bunun üzerine bende vazgeçtim..Ne olursa olsun dedim..Zaten 4 yıl sonra sattım

Ama deprem -bina savcılığı olsaydı bunlar olmazdı.Kuvvetli şüpheden dolayı kamu adına dava açılabilirdi.

Haberlerde var.Diyarbakır'da bir avukat oturduğu sitenin kolonu kesildi diye dava açmış..Dava devam ederken bina çöktü.

Bu toplumun asıl sorunu ''NAMUSSUZLAR CESUR VE İMKANLARI ÇOK...)

Namuslular genelde riski sevmez,düşünür bu da teenni demek yani cesaretle biraz uyumsuz...Hukuka başvurursan olur..o da bekle dur.

Adam yaptım,oldu diyor..sen nereye başvurursan vur.
    Hukuki açıdan kötüyüz. Böyle bir eylemin sonucu kasten adam öldürme ile yargılanma olmalı. Gerekli tespiti yaptırsaydınız bile ceza mahkemesi açılmazdı o şahıs hakkında. Deprem ülkesiyiz dandik yapı yaptığı için hapse giren tek şahıs 7 yıl yattı çıktı Veli göçer o kadar. Kalanlara oyna devam demektir bu.

7. Birini vurana müebbet veriyoruz ama yaptığı bina yıkılan adama bir ceza yok. Bazı suçlar için idam cezasına karşı değilim. Bizim toplumun eğitim ile adam olması 200-300 seneyi bulur o kadar vaktimiz yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hiç bir riski olmayan tek bir UKOME kararıyla İSTANBULUN taksi problemini çözmeyen bir otoriteden...Çok daha kompleks,riskli kararlar almasını bekler misiniz?

TAKSİ olayından halkın %98 i şikayetçidir.Ama azınlığın rantı için plaka sayısı artırılmıyor. 17 bin taksi 34 bin olsa her şey halk lehine çözülür.Ama taksi plakası %50 değer kaybedecek ...

UBERİ yasakla,taksi sayısını artırma...bir yerde 16 milyonun faydası diğer tarafta belki de 3-5 binin varlığının değerinin düşme endişesi.

Bu kadar basit bir iyiliği yapmayan iradeden başka konularda(deprem vs.) dengeleri değiştirecek bir güçlü irade beklemek...

Ankarada yım..Ama vallahi zoruma gidiyor..O taksi odası başkanı EYUP ün( aldığı güçle) halk ile alay etmesi.Üzerinde mutabık olunan(tüm siyasi görüşlerin büyük çoğunluğu) konuda, halka ragmen bu olayın hükümetin etkisindeki elemanlarca can siperane savunulması.Karşı oy ile çözümü bloke etmeleri.

Sayfa 510/1002 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •