Bizim ülkenin sadece USD altın sorunu yok. TÜİK marifeti ile enflasyon düşürmenin küçük esnaf katliamına sebep olacağı sonradan ortaya çıkacak. Halkın çoğu küçük esnaftan tasarruf ettikçe bunlar yok olacak.
Bizim ülkenin sadece USD altın sorunu yok. TÜİK marifeti ile enflasyon düşürmenin küçük esnaf katliamına sebep olacağı sonradan ortaya çıkacak. Halkın çoğu küçük esnaftan tasarruf ettikçe bunlar yok olacak.
Türkiye Barolar Birliği (TBB), Din İşleri Yüksek Kurulu nun depremzede çocuklara ilişkin, Evlat edinen ile evlatlık arasında evlenme engeli doğmaz ifadelerinin ardından, Türk Medeni Kanunu nun 129. maddesi uyarınca evlat edinen ile evlatlık ve onun çocukları arasında evlenme yasaktır. açıklamasında bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Ulkenin sorunu bu zihniyet, yaralar sarilir ancak bunlari ne yapacaksiniz.
Hristiyanlık Yahudilik İslam ve akitlerin icat ettiği farklı bir din var kuralı her dakika değişen.
Kendi dinini bilmeyen kalkıp diyaneti suçluyor daha önce de söyledim sorun dinin kendisi, inanmayan açıp ahzab Suresi 4.ve 5.ayetlere baksın, muhammed evlatlığının karısıyla evlenebilmek için önce insanlari hazırlar. Amaç evlatlığı yabancilastirip evladı gibi göstermemektir. Üşenmeyen ahzab 5. ayete bir baksın bir de diyanetin açıklamasına aradaki ilintiyi kuramazsaniz detaylandiririm.
Bir şirket kursam diyorum. Şirkete genel müdür yardımcısı olarak hırsızı, diğer birim müdürlerini de gaspçı, katil, tecavüzcü, dolandırıcı gibi en seçkin suç örgütlerinden kursam bu şirketi kaç yıl içinde dünyanın sayılı şirketleri içine sokarım. Ben bu tezimle en kısa sürede dünyanın ilk 10 şirketi içinde olacağımı düşünüyorum.
Yer İmleri