Bizim ülkenin sadece USD altýn sorunu yok. TÜÝK marifeti ile enflasyon düþürmenin küçük esnaf katliamýna sebep olacaðý sonradan ortaya çýkacak. Halkýn çoðu küçük esnaftan tasarruf ettikçe bunlar yok olacak.
Bizim ülkenin sadece USD altýn sorunu yok. TÜÝK marifeti ile enflasyon düþürmenin küçük esnaf katliamýna sebep olacaðý sonradan ortaya çýkacak. Halkýn çoðu küçük esnaftan tasarruf ettikçe bunlar yok olacak.
Türkiye Barolar Birliði (TBB), Din Ýþleri Yüksek Kurulu nun depremzede çocuklara iliþkin, Evlat edinen ile evlatlýk arasýnda evlenme engeli doðmaz ifadelerinin ardýndan, Türk Medeni Kanunu nun 129. maddesi uyarýnca evlat edinen ile evlatlýk ve onun çocuklarý arasýnda evlenme yasaktýr. açýklamasýnda bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Ulkenin sorunu bu zihniyet, yaralar sarilir ancak bunlari ne yapacaksiniz.
Hristiyanlýk Yahudilik Ýslam ve akitlerin icat ettiði farklý bir din var kuralý her dakika deðiþen.
Kendi dinini bilmeyen kalkýp diyaneti suçluyor daha önce de söyledim sorun dinin kendisi, inanmayan açýp ahzab Suresi 4.ve 5.ayetlere baksýn, muhammed evlatlýðýnýn karýsýyla evlenebilmek için önce insanlari hazýrlar. Amaç evlatlýðý yabancilastirip evladý gibi göstermemektir. Üþenmeyen ahzab 5. ayete bir baksýn bir de diyanetin açýklamasýna aradaki ilintiyi kuramazsaniz detaylandiririm.
Bir þirket kursam diyorum. Þirkete genel müdür yardýmcýsý olarak hýrsýzý, diðer birim müdürlerini de gaspçý, katil, tecavüzcü, dolandýrýcý gibi en seçkin suç örgütlerinden kursam bu þirketi kaç yýl içinde dünyanýn sayýlý þirketleri içine sokarým. Ben bu tezimle en kýsa sürede dünyanýn ilk 10 þirketi içinde olacaðýmý düþünüyorum.
Yer Ýmleri