Banka YK son 10 günlük AORT u hesaplayıp ona %3 gibi bir prim uygulayarak baz fiyatı öyle açıklayacak. Son 2 tahsisli aynen böyle oldu.
Banka YK son 10 günlük AORT u hesaplayıp ona %3 gibi bir prim uygulayarak baz fiyatı öyle açıklayacak. Son 2 tahsisli aynen böyle oldu.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Sayın Trendhound, bazen gözden kaçırabiliyorum.Tahsisli yapılacak diye resmi veya ilgili üst düzey yöneticilerden bir yazı çıktı mı? YTD
Evet tahsisliye gitme kararı alındı, sermaye tavanı yükseltidi, tahsisli sermaye artırımı için 20 milyar TL fon ayrıldı, sadece zamanlaması kaldı geriye, ne zaman yapılacağı açıklandığında baz fiyatı da belli olur ve YK tarafından açıklanır.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Bende onu sordum Sayın Trendhound; tahsisliye gitme için alınan kararı kim aldı, resmi olarak bulamıyorum o yüzden sordum.Sermaye tavanının artırılması, 20 milyar fon açıklanması Resmi bir açıklama olmadan ( inanın belgeyi bulamadım varsa lütfen paylaşın) sizce ne derece sağlıklı yorum yapma adına.YTD
Yani bir de şu açıdan sorayım sorumu ; Sermaye tavanının artırılması, 20 milyar fon açıklanması tahsisli sermaye artırımını yapmak adına ZORUNLU mu kılıyor? YTD
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Sayın Lütfu bey; sayın trendhound, bu haberler basınsa yer alan ancak TVF yorum yapmadığı, hele hele resmi açıklamaların olmadığı bir ortamda miş-muş-miş dilinde yorum yapmak sizce sağlıklı mi?Yani sayın trendhound beyfendinin dediği TAHSİSLİ konusu RESMİ açıklama olmadan KESİNLİKLE olacak mı? Sorum budur?YTD
Sn. TH sermaye arttirimi konusulduktan sonra gecen sefer 5-6 sene bekledik. Sonra 2020 de aniden hisse dipteyken yaptilar.
Su an da hazinenin her kurusu borsada manipulasyona ve dolari tutmaya ayrilmis durumda, bence TVF nin bankalara aktarilacak bir kaynagi ellerinde yok su an, malum bir de fon kuracaklar borsa manipulasyonu icin.
Ancak borsada buyuk bir satis yapip dolari satarlarsa o zaman o para ortaya cikar.
O durumda da hisse 8 de 10 da kalmaz benim gorusum
Bu arada siz cidden devletin gizli ellerle borsada manipulasyon yapmadigini mi dusunuyorsunuz?
Yer İmleri