Sayfa 516/1002 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Ümit Ozlale nin bugünkü tweetleri cok ilginç.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ümit Ozlale nin bugünkü tweetleri cok ilginç.
    tweeterım yok.birgun tweeter adresi alirsam burada yazan dostları izlemek için alırım.Alper seni izlemem ama.
    seni yandaki tarlayı alıp yakın izlemeye alacağım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    tweeterım yok.birgun tweeter adresi alirsam burada yazan dostları izlemek için alırım.Alper seni izlemem ama.
    seni yandaki tarlayı alıp yakın izlemeye alacağım.
    Kabaca, "yardım paraları seçimin finansmanı icin kullanılabilir mi?" diye sormuş.
    Ben tivitirda okuyucuyum zaten abi. Tivit atmisligim yok henüz.
    Sen şu tarlayı alsan ne mangal yelleriz beaaa. Kokusu taaaa eskişehirden duyulur

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kabaca, "yardım paraları seçimin finansmanı icin kullanılabilir mi?" diye sormuş.
    Ben tivitirda okuyucuyum zaten abi. Tivit atmisligim yok henüz.
    Sen şu tarlayı alsan ne mangal yelleriz beaaa. Kokusu taaaa eskişehirden duyulur
    Alper bu afetin yaraları sarılamayacak kadar büyük, önce şu gülme emojilerini kullanmayarak sarmaya başlayabilirsin. Bazılarınız yası biter ama bizim yasımız yıllarca bitmeyecek.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ex2000 troll aday adayını aqp teşkilatlarında troll ik yöneticisi olsam işe almazdım. 6 ay önce ev aldım dedi. para kalmadı dedi. o zaman xu30 3500. her gün kazanıyorum minvalli yazdı durdu.

şimdi de keşke oralara gelse demiş. gelir gelir duanı esirgeme.
    Ben kimseden iş talep etmiyorum. Kimse de bana gölge etmesin yeter. Benim siyasetle işim olmadı olamaz. Asla da ilgilendirmiyor bu açıdan rahatım. Dün kara denenlere bugün ak yarın ak denenlere bugün kara diyor siyaset. Bu nedenle sana kötü bir niyet beslemeyeceğim. Belki utanırsın da özür dilersin, insanları yargılamazsın güzel kardeşim. Neden gerginsin onu anlamadım. Ev aldığım doğrudur. Elimde kalan parayı da yazmışım. Ama dikkatli okumamışsın.
    Evet ev aldım ve yazdığım yazı tarih ve saatiyle kalın olarak aşağıya bırakıyorum. Gidip bakabilirsin. (Linki de var)
    Ben söylüyorum zaten aylık %10 kazansam yeter diye. Günlük 300-500 bana yeter. Her zaman da işlem yapmıyorum. Son üç ay kar rakamlarını yazayım.
    Mesela
    Şubat: 18.082,77
    Ocak : 11.667,67
    Aralık: 9.525,51
    ....
    ...

Yani o 50 bin, 121 bin oldu o zamandan bu zamana. Birazda borcum vardı para da çektim. Birazı da deprem yardımına gitti. Ben hiçbir zaman çok kazanma derdinde değilim. Belli ki benim yazımı yanlış okuyorsun. Bu nedenle yanlış yorumda bulunmuşsun. Dostça ve hoşça kal, sevgiyle kal. Kalbindeki kini değil sevgiyi büyüt. Allah kalbine göre versin. Beni de okuma, okuduğunu yanlış anlıyorsun. Burada ne yazıyorsam kendim için yazıyorum.

01-10-2022, 22:23

Borsa yatırımı iptal.
    Ev aldım.
    Bana kalacak 50bin tl.
    Kalan parayla da kafama göre takılacağım.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...14#post6125814

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Alper bu afetin yaraları sarılamayacak kadar büyük, önce şu gülme emojilerini kullanmayarak sarmaya başlayabilirsin. Bazılarınız yası biter ama bizim yasımız yıllarca bitmeyecek.
    Eyvallah abi. Tam olarak ne zamana kadar gülme emojsi göndermezsem yaralar sarılmış olacak. Samimi olduğunu düşünerek samimice soruyorum.

7. Bir konu var
    Borsaya bakışımda temel bilinmez alanı.
    Batı büyükrlçilikleri neden kapandı.
    Yazılan dışında akla uygun bir çevap bulamadım.
    Bilen varsa
    Özelden de olsa yazarsa sevinirim

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bir konu var
    Borsaya bakışımda temel bilinmez alanı.
    Batı büyükrlçilikleri neden kapandı.
    Yazılan dışında akla uygun bir çevap bulamadım.
    Bilen varsa
    Özelden de olsa yazarsa sevinirim

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayrli geceler,cok kısaca ne yazıldı bunun hakkında acaba sn yemekçi üstadım.birde şu an açıklar mı acaba?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 516/1002 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •