Sayfa 522/1002 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. 5670 simdilik yeter. 5555 e gelirse bakariz.

2. bu alınan malların takasları nereye gidiyor hiç inceleyen oldu mu?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bugunku alici satici kim acaba? Ziraat fazla aldiklarini geri mi veriyor?

4. pıst 100 de geçen hafta verdiğimiz 5000 psikolojik bölge idi aşağı hareketin devamlılığ olacaksa ,
    yukarda 5130 bandı psikolojik bant hareketin devamlılığı açısından benim graflarda 5130 üzerin 120 dk kapanışlarda 5190-5300 bantları takip edilecek bantlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2. sorum 2022 de kredili mal 22 milyardı takip ettiğim kadarı ile bu mal devrediliyor olabilir mi çünkü kredili işlemlerin çoğu bu bademlerin dışarıdan duyduklarımıza göre.
    olabilir tabi...aslında buna deleverage süreci diyebiliriz...yani kaldıraç azaltma dönemi...zira deprem aslında her zaman var olan büyük riski hatırlattı. bu sürece %30-40 kredili, ya da viop da full e yakın kaldıraçla yakalananalar batmanın ucundan döndü...bu nedenle bu süreci sağlıklı buluyorum..zayıf eller malı uzun vadeli fonlara tesli etmiş oldu.

tekrar risk alınır mı, tekrar kredi ve kaldıraç oranları artar mı, soru bu aslında...insan aç gözlü, aynı zamanda unutkan bir varlık...eğer seçim tarihi ertelenmezse, şubat sonuna kadar buralarda konsolidasyon, mart ile birlikte de son bir yukarı atak beklerim.

her hallükarda 5500-6000 aralığı zirve olarak kalır görüşümü koruyorum seçime kadar. deprem olmasaydı da bu yukarıdaki seviye geçilemeyecekti bence...zaten yeni yıla girerken 5600 seviyesi q1 zirvesi olarak kalır demiştim twitter da...1-2 tip bıyık altı gülmüştü bu yoruma..tabi o zamanlar borsa çılgınlar gibi yükseliyordu, sosyal medya hüstadları 7-8 bin rüyaları görüyor, eyt paraları da buraya gelecek diye gaz veriyorlrdı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ..zaten yeni yıla girerken 4600 seviyesi q1 zirvesi olarak kalır demiştim twitter da...1-2 tip bıyık altı gülmüştü bu yoruma..tabi o zamanlar borsa çılgınlar gibi yükseliyordu, sosyal medya hüstadları 7-8 bin rüyaları görüyor, eyt paraları da buraya gelecek diye gaz veriyorlrdı.
    4600 zirve olur dediğini görseydim, ben bıyık altı gülmezdim, kahkahalarla güler parmağımla seni gösterirdim, 4600 dip oldu zira.. bu kadar kötü tahmin görmemiştim ne zamqndır

7. deprem portföyüne ekgyo sonrası bugün sise ekledim.. 1 milyon ev yapılacak, tamam bunları ekgyo yapacak/yaptıracak ama pencerelere de cam takılacak, bu camları üreten şirket malum

8. Endeks buradan çakılırsa muhalefetin eline ciddi bir koz geçer vatandaşın Bes iyle kendi adamlarınızın hisse senetlerini tepeden aldınız vs.

Sayfa 522/1002 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •