Sayfa 483/892 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by eaydin2003 Yazıyı Oku
    Hissemizin bu manasız fiyatlamalarinda benim anlayamadigim birşey var ama nedir anlayamadım . Anladığımda her şey için çok geç olmaz inşallah
    Acaba diyorum, kar marjı çok mu düşük kalıyor, ya da yüklü yatırımlara mi giriyor .
    Hayırlısı i dilemekten başka bişey diyemiyorum
    Fikri olan varsa dinlemek isterim.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Temel sorun 2,5 milyon lot patron satışı. Bu satış tahtayı bozdu. Bu tür tahtaların toparlanması zaman alır. Ancak, toparlandığı zaman da en az x2 yapar. Biraz sabır göstereceğiz. Birkaç çeyrek bilançoyu görelim. Daha bu topicteki yatırımcıların %75'i iki bilanço arka arkaya görmedi. Birçok düşük maliyetli eski yatırımcı Gesan pozisyonlarını kapattı. Daha bir sene önce üç rakamlı maliyet kimsede yokken bugün bu topiceki 200 altı maliyetli yatırımcı sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Bire beş bire on karlar kolay kazanılmıyor. Biz, birçok kendi sektörümüzdeki şirketin aksine büyük ihtimalle patron satışını tamamlamış durumdayız. Kar marjlarıyla ilgili 2022 senelik bilançoyu görmeden yorum yapmak zor. Bilanço gelsin, inceleyelim. Her zaman yazdığım gibi; bizim smart'ımız var, alfa solarımız var hatta astorumuz var. Tek kalemde 60 milyon euroluk ihracat taahhütü alan varsa sektörümüzde yazın görelim.

Sakin olup plana güvenin.

Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Temel sorun 2,5 milyon lot patron satışı. Bu satış tahtayı bozdu. Bu tür tahtaların toparlanması zaman alır. Ancak, toparlandığı zaman da en az x2 yapar. Biraz sabır göstereceğiz. Birkaç çeyrek bilançoyu görelim. Daha bu topicteki yatırımcıların %75'i iki bilanço arka arkaya görmedi. Birçok düşük maliyetli eski yatırımcı Gesan pozisyonlarını kapattı. Daha bir sene önce üç rakamlı maliyet kimsede yokken bugün bu topiceki 200 altı maliyetli yatırımcı sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Bire beş bire on karlar kolay kazanılmıyor. Biz, birçok kendi sektörümüzdeki şirketin aksine büyük ihtimalle patron satışını tamamlamış durumdayız. Kar marjlarıyla ilgili 2022 senelik bilançoyu görmeden yorum yapmak zor. Bilanço gelsin, inceleyelim. Her zaman yazdığım gibi; bizim smart'ımız var, alfa solarımız var hatta astorumuz var. Tek kalemde 60 milyon euroluk ihracat taahhütü alan varsa sektörümüzde yazın görelim.

Sakin olup plana güvenin.
    Emeğinize sağlık, teşekkürler.
    Geleceğinden emin olduğum, şirketimin hisselerini ben satmazdim. Hemde 2.5 milyon.
    Vardır bir hesapları.
    Belki de nakite ihtiyaçları vardı, belkide anlaşma yaptığı kurumlara satıyorlar kimbilir.
    Hayır dileyelim hayır olsun.
    Benim kafamı kurcalayan, halka arz , sermaye artırımı, sunjoir ve benzeri ana beklentiler varken neden bu kadar aşırı oynaklık gösteriyor.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. son 3 kalem alınan işler ihraccat...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    son 3 kalem alınan işler ihraccat...
    Hemde montanlı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. açıkçası kapanışa doğru güzel bir hareket bekliyorum. bakalım hayırlısı.

6. Acaba patronlar 4 aydır hisse 200-300 arası el değiştirdi, yeni maliyetler buralarda oldu, bir sürü beklenti ortada, son bir haftada bile 1.5 milyar tl kap attık., tek seferde 60 milyon Euro ve yurtdışı kapla kendi rekorumuzu kırdık, endeks toparlandı ama bizim hisse çıkarken nazlı inerken iştahlı ve saçmalamaya devam ediyor diye kendi kendilerine soruyorlar mı acaba... Baskı tamam ama insanlar bu fiyatlardan gesan almakta nazlanmasa bu fiyatlar buralarda tutulamaz...

merhabalar herkese iyi haftalar bol kazançlar...

saatlik grafikleri tipik mal toplama hareketleri burada da belirtilmiş zaten fiyata bakmak artık yalan, takasta citi belirgin şekilde lotunu artırmaya devam ediyor..

ilk 5 kurumun takastaki payı %55,13

bugün 220 üzeri kapatırsa teknik göstergelerde olumluya dönecek sabırla izliyoruz..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    merhabalar herkese iyi haftalar bol kazançlar...

Saatlik grafikleri tipik mal toplama hareketleri burada da belirtilmiş zaten fiyata bakmak artık yalan, takasta citi belirgin şekilde lotunu artırmaya devam ediyor..

Ilk 5 kurumun takastaki payı %55,13

bugün 220 üzeri kapatırsa teknik göstergelerde olumluya dönecek sabırla izliyoruz..
    mehmet ortagımız bizi bırakmamış bari her gecen gun sayımız azalıyor...

Sayfa 483/892 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •