Sayfa 895/1001 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by ozzy Yazıyı Oku
    Sn. Roxette in paylaşımı üzerine biraz ônce ING ye gittim. Bilgiler doğrudur.

Ancak artık primin net 10% olarak değil USD brüt mevduat karşılığı 10% olarak verildiğini söylediler. Yani 8% net. (TL verilen primde niye USD mevduat karşılığı hesap yapılıyor, onu da anlamadım ya) Eğer bana düşük oran vermedilerse.

Primi hemen USD ye dönersek getiriler makastan dolayı bir miktar düşecektir.
    Bana önce %9 dedi , pazarlık yaptım %10 yaptı.
    Ben depremin olduğu sabah yaptırmıştım galiba. O zaman oranlar net idi. Demek ki şimdi stopaj kesmeye başlamışlar.
    Timing is everything.
    MT demişti ki , bu peşin ödediğimiz faiz/bonus adını ne derseniz deyin , hepsi bankadan çıkmıyor , hazine den de bi miktarı karşılanıyormuş.
    Şimdi net hatırladım deprem günü pazartesi yaptırmıştım. Öğleden sonra uğramıştım başka iş için . O sırada 2.depremin haberi geldi ve banka memurları çok strese girmişlerdi. Hayırdır diye sorunca , meğerse İNG nin call center ı K.Maraş taymış. İnternet bankacılığına erişim sağlanamıyor , ha bire şubeleri arıyorlar diye strese girmişler meğerse

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Bana önce %9 dedi , pazarlık yaptım %10 yaptı.
    Ben depremin olduğu sabah yaptırmıştım galiba. O zaman oranlar net idi. Demek ki şimdi stopaj kesmeye başlamışlar.
    Timing is everything.
    MT demişti ki , bu peşin ödediğimiz faiz/bonus adını ne derseniz deyin , hepsi bankadan çıkmıyor , hazine den de bi miktarı karşılanıyormuş.
    Şimdi net hatırladım deprem günü pazartesi yaptırmıştım. Öğleden sonra uğramıştım başka iş için . O sırada 2.depremin haberi geldi ve banka memurları çok strese girmişlerdi. Hayırdır diye sorunca , meğerse İNG nin call center ı K.Maraş taymış. İnternet bankacılığına erişim sağlanamıyor , ha bire şubeleri arıyorlar diye strese girmişler meğerse

opsiyonlu kur koruma işlemlerinde
    stopaj işine karışmıyorlar bildiğim kadari ile .İlerde stopaj sıkıntı olabilir deniliyor. !!
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3.  Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    hangi mobil uygulama acaba?
    Yapı kredi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    stopaj işine karışmıyorlar bildiğim kadari ile .İlerde stopaj sıkıntı olabilir deniliyor. !!
    faiz ödemesini TL YAPIP . Tl sıda kkm lerde vergiden muaf olduğu için o şekilde aşıyor olabilirler dedi twiterda beşyüzyedi.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    mudi için sıkıntı olur mu ki?

Sn roxette,

Erken kapama durumunda ne oluyor?
    Peşin aldığınız faiz için soruyorum.

7. ne kadar KKM ( kaktıra kaktıra merkeze ) meraklısı varmış. Dış ticaret açığı, cari açık, kıdemli analist bile vb. bir şeyler olmasa bile birşeyler var gibi. 11 tane vilayet yenilecek, 2 hollanda büyüklüğü diyenler var. Enkazdan 2 milyon dolar çıkıyor, çelik kasalar çıkıyor.

Bana paranı neden erik ağacının dibine gömüyorsun diye gülüyorlardı. Bahçede enkaz olacak bir şey yok demiştim. Hiç değilse erik ağacına gübre olur.

Yatırım tavsiyesi içermez. yatırımlarınızı yetkili uzmanlardan danışmanlık alarak yapmanız menfaatinizedir.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sn roxette,

Erken kapama durumunda ne oluyor?
    Peşin aldığınız faiz için soruyorum.
    Fibabank'ta usd olarak yatırdılar ancak bloke ettiler. Erken kapanmazsa 3 ay sonra kullanılabilir bakiye olacak.

Sayfa 895/1001 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •