Sayfa 487/892 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Dostum bilançoyu falan beklediklerini düşünmüyorum. Tahtanın major gücü istediği zaman satışları kaldırıp yükseltebilir. En iyi haberde sert bir şekilde kademelere mal koyup bir şekilde yükselmesini engelliyor. amacı belli çöp lotu buradan toplamak istiyor.

Tahmin ettiğimizden çok fazla çöp lot var gibi...

Ayrıca şirkete girmek isteyen büyük fonlar da bu fiyattan toplamak için baskı yapılmasını istiyor olabilir.

Bizim bildiğimiz tek şey var sıkı sıkı oturutsak, korkunç karlar edeceğimiz.

Serseri lotlar bir bitsin yoluna devam eder.

Artık alacak param kalmadı yine de elime geçen her kuruşla tahtacı ile beraber buralardan toplamaya çalışıyorum. Hayırlısı olsun.
    Dün gece rüyamda gördüklerim; Gesanın 4. Çeyrek bilançosunun da yapılan yatırımlar nedeniyle beklediğimden düşük gelmiş. Senet yerinden kıpırdamıyor. Hatta bir aşağı yapmışlar, milleti iyice döküyorlar. Ben geriliyorum. Sonrasında görüntüye ak sakallı biri giriyor. Üzülme oğlum halka arz, bedelsiz, 2023 ilk çeyrek güzel bilanço derken Nisan ayında yürümeye başlayacak diyor. Bir uyandım, Yorgan üzerinden kaymış. Ayaklarım buz gibi. Çektim yorganı üzerime hemen uykuya daldım, belki Nisan ayından bir fragman görürüm diye. Ama nedense devamını göremedim. Sabah yine stres ile uyandım.
    Neyse alt tarafı rüya. Gerçeklikle ilgisi yok tabi..
    Bu tahtacının yatacak yeri yok. Parasal olarak güçlü olduğu kesin. Onu dövecek birileri ortaya çıkamıyor.
    Ama nereye kadar tutacak sabırla bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Kap haberi olmasa ne güzel astora kaymıştım. Yine bir kap haberiyle avlandim. Benim önceki aylarda sinirim de bunaydi. Adice değil mi
    ortak astoru tam yukselişe geçince vermişsin.. genelde yükselen hisse hemen verilmez.. sende de hızlıca zararımı çıkarayım durumu var inanki ben çok yaşadım.

hala yaşabiliyoruz o duygumuzu dizginlemek lazım.

ama tabi haklısın.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Herhangi bir negatiflikte çok hızlı taban yapiyorken endeks uçarken de gitmemesi ve özellikle efso kaplarla... Adice

5 dklık hacim azaldı buradan şu yeşil endekste yukarı yapması lazım yazacakken kap geldi

81milyonluk europower işi

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    5 dklık hacim azaldı buradan şu yeşil endekste yukarı yapması lazım yazacakken kap geldi

81milyonluk europower işi
    ihale bize kalmış..

sizinde dikkatinizi çekti mi?

sasa hektaş ta eksiydi biz yukarı yapınca kapla beraber onlarda da alım geldi biraz..

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    ihale bize kalmış..
    yukarıdan alanların canı sıkkındır ama bu ihalelerin bi dönuşü olacak her ne kadar bugunlerde renk vermesede...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    sizinde dikkatinizi çekti mi?

sasa hektaş ta eksiydi biz yukarı yapınca kapla beraber onlarda da alım geldi biraz..
    Kaç gündür tavan onlar abi özelikle Hektas. Benim cidden anlamadigim geçen hafta endeks daha asagida. Basit haberle 225 yakan Gesan... Çok büyük haberle hala hisse basıyor. Mantıken 260 falan olmaliydik bugün Ya çok aptalım ya da onlar çok acımasız. Hüseyin bey bir de Mart gelmeden yükseliş iması yapmış forumlarda. O da mi kandırdı merak ediyorum

Sayfa 487/892 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •