Sayfa 489/902 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    heyecan olsun diye dün biraz verdim bugünde aşagılara serpiştirdim destek çıktık kap düşünce salmadı aşagıya ama endeksde 5320 dirençten döndü maks. yarın endeks ve çimentolar geri gelir biz de gesanlarımıza kavuşuruz ytd..
    Daha da düşecek ongorunuz var yani. Düşerse kufrederim ama bu hisseye

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Mahir haber gelmişti aslında eslesmede tavan gosterip isteyen herkese sattilar dün... Herkese mal dağıtıp nasıl çıkacak ki
    mal dağıtıldığı izlenimi var şuan ama ilk 5 kurumun takastaki payı artıyor..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    biz Gesanın askerleriyiz sonuna kadar burdayız ...
    zabaha kadar burdayız çimentolar 8. tavanında cogu bakalım nereden düzeltme gelecek..

halk yatırım 1. sırada idi - ye geçmiş..

bankof gelmiş 27k lotla 1. sırada

4.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    mal dağıtıldığı izlenimi var şuan ama ilk 5 kurumun takastaki payı artıyor..
    Mesela şu anda alfas eksi 2 ama sanki giderse o gider gibi duruyor. Gesan sacmaladi. Tabii ki satmicam burdan. Yüzde 7 falan çıkarsa yarısını postalayacam belli ki olur gün uzun

5. Dün Astor verip bunu almamış sam şu anda Karayipler biletimi almıştım Nasipko

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Mesela şu anda alfas eksi 2 ama sanki giderse o gider gibi duruyor. Gesan sacmaladi. Tabii ki satmicam burdan. Yüzde 7 falan çıkarsa yarısını postalayacam belli ki olur gün uzun
    senin yazını okuduktan sonra alfasa bakayım dedim eksiden artıya geçti birden )

7.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Daha da düşecek ongorunuz var yani. Düşerse kufrederim ama bu hisseye
    çakılı 18 k lotum var al sat yaptığım 2-3 k gelmesse keyfi bilir ama endeksde ve çimentolarda yarın satış gelir ytd.

aksa enerji bile ismini aksa yenilebilir enerji yaptı demekki sektör revaçta deprem dolayısıyla sadece zaman kaybımız var sağlık olsun

putin açıklama yaptı enerji krizi flan devam haliyle aldılar enerjileri kaldığı yerden devam

8. fenerbahçeli kardeş bırak karşıdaki ağacı sen gesan ormanlarına odaklan ilerideki...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 489/902 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •