Sayfa 490/902 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
Arama sonucu : 7214 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. putinin acıklamaları bize yaradı gibi adam inat savaş daha uzun sürecek gibi enerji degerli...Birde millet demir çelik den bahsediyor ama bu elektirik alt yapılarını kim yapacak koskaca şehirler mahvoldu...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    çakılı 18 k lotum var al sat yaptığım 2-3 k gelmesse keyfi bilir ama endeksde ve çimentolarda yarın satış gelir ytd.

aksa enerji bile ismini aksa yenilebilir enerji yaptı demekki sektör revaçta deprem dolayısıyla sadece zaman kaybımız var sağlık olsun

putin açıklama yaptı enerji krizi flan devam haliyle aldılar enerjileri kaldığı yerden devam
    18 K lot mu. Maşallah. Benim hayallerim bile o kadar yapmaz. Tebrikler goca dayı

3.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    18 K lot mu. Maşallah. Benim hayallerim bile o kadar yapmaz. Tebrikler goca dayı
    geçtiğimiz kurban bayramında 60 k idi fiyatta 46 dan almıştım al sat yaparak eridi o yüzden başka hesaba aldım gesanları çakılı %60 nakitte kaptırdık 2-3 k lotu putin supriz oldu neyse saglık olsun bence çıkış başladı 250-300 arasına ytd

4.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    geçtiğimiz kurban bayramında 60 k idi fiyatta 46 dan almıştım al sat yaparak eridi o yüzden başka hesaba aldım gesanları çakılı %60 nakitte kaptırdık 2-3 k lotu putin supriz oldu neyse saglık olsun bence çıkış başladı 250-300 arasına ytd
    Bence mantıklı iş yapmissin. 2760lik almışsın şu anda
    4000 TL var halihazırda. Enfes dayı. Çok da şey etmemek gerek

5. 220 civarından 50 bin TL'lik verdim. Kredi faizini oduycez ;)

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    mal dağıtıldığı izlenimi var şuan ama ilk 5 kurumun takastaki payı artıyor..
    Vaziyet nedir ağa sanki en kötü enerji şirketi gibi takılıyor takaslar nasıl teknik ne diyor sizce

7. Astor Alark Alfas ve gesan takip ediyorum. Full gesandayim. Diğerleri çıktıkça canım yanıyor )))) Haydi Gesan bugün 230 üstü kapayalim be

8. 5320 endeksde tamammı devammı yeri ordan 5000 altı gelirse ilave alacam gesanları
    çimento ve çelikler inşaatcılar tavana gidiyor
    balon patlarsa gesana yarar ytd

Sayfa 490/902 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •