Sayfa 641/751 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Hatalı işlemdir herhalde, yani umarım. Son haftalarda birkaç kez denk geldim böyle 500bin liralık satışla 1 milyon liralık satışla devre kesiciye girenlere. Küçük şirketler de değil üstelik ama vaziyet bu. Likidite az, alıcı yok, saçma sapan hareketler oluyor.
    Sormayın… Gedik serbest emir vurdu tahtaya

2. Teşekkürler. %30'u geçen de baya varmış. Demek ki zorunlu olmasa bile tercih ediyorlar. Uzun vadeli yatırımlar olur inşallah da en nihayetinde emeklilere de olması gerektiği şekilde katkı sağlamış olur.

3.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Turco kalmadımı yani.
    Yırttık şeriklerr��
    Bugün TKNSA'ların 4'te 1'ini verdim tekrar TRCAS aldım 25.000 lot. Biz bu muhabbeti 3 Şubat'ta yapmışız. O zamandan bu zamana Turcas +5% Teknosa +13% gitmiş. Bu sefer denk getirebildim Kalanı biraz daha dursun. Bir yerde yarı yarıya yaparım belki.

PETUN'a henüz karar veremedim, hem işlem hacmi çok düşük, almak satmak değiştirmek zor oluyor, hem de benim takip ettiklerimden en çok dayak diyenler listesinde önlerde gelmiyor, TKNSA TRCAS en çok kaybettiren olmakta kıyasıya yarışıyorlar

Aracı kurumdan kredi açtırdım tekrar. Kredi faizi %30 temerrüt faizi %40 işliyor. Kredi tutarı özkaynağın 4'te 1'i gibi daha fazla vermediler ama olduğu kadar oradan da kullanmış oldum.

Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Bugün TKNSA'ların 4'te 1'ini verdim tekrar TRCAS aldım 25.000 lot. Biz bu muhabbeti 3 Şubat'ta yapmışız. O zamandan bu zamana Turcas +5% Teknosa +13% gitmiş. Bu sefer denk getirebildim Kalanı biraz daha dursun. Bir yerde yarı yarıya yaparım belki.

PETUN'a henüz karar veremedim, hem işlem hacmi çok düşük, almak satmak değiştirmek zor oluyor, hem de benim takip ettiklerimden en çok dayak diyenler listesinde önlerde gelmiyor, TKNSA TRCAS en çok kaybettiren olmakta kıyasıya yarışıyorlar

Aracı kurumdan kredi açtırdım tekrar. Kredi faizi %30 temerrüt faizi %40 işliyor. Kredi tutarı özkaynağın 4'te 1'i gibi daha fazla vermediler ama olduğu kadar oradan da kullanmış oldum.
    25 bin bofa var bugün alıcı.
    Agam sen bizle kafamı yapisen😲

5.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Agam sen bizle kafamı yapisen😲
    The Pala …..

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    The Pala …..
    Ah keşkeee.
    Petunlarıda çevirir

7.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku

5000 endeks ( depremden sonra açılıştaki tavan günü) seviyesindeyiz. Zerre yukarı gidesi yok maalesef

Hatta Xtumy , endeks100 5300 seviyesine gelirken, biz yine yerimizde saymışız

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Agam sen bizle kafamı yapisen��
    Vakıf'tan işlem yapıyorum ben. 1/4'ten 1/3'e çıkardım 37.000 civarı oldu.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    5000 endeks ( depremden sonra açılıştaki tavan günü) seviyesindeyiz. Zerre yukarı gidesi yok maalesef

Hatta Xtumy , endeks100 5300 seviyesine gelirken, biz yine yerimizde saymışız
    Geçen yıl endeks yukarı Turcas aşağı, endeks aşağı Turcas yukarı olurdu bir ara, bakarız tarih tekerrür eder, Allah'tan ümit kesilmez

Teknosa bilanço iyi beklendiği için biraz göstere göstere geldi ama Turcas ne olacak ben de hiçbir tahmin yürütemiyorum, en çok dayak yedi en geride kaldı gibi gerekçelerle burada beklemenin daha iyi olacağını varsayıyorum. Bilanço da kötü gelmemeli. Bilanço kötü gelmezse, daha ne kadar düşebilir ki diyorum, her ne kadar çok tehlikeli bir söz olsa da

Sayfa 641/751 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •