Tek hisse negatifte fonda. O da tekfen değil. Bunu da düzeltelim.
Tek hisse negatifte fonda. O da tekfen değil. Bunu da düzeltelim.
Birde artık buraları bizden gayrı okuyup kritik yapan falan kaldı mı ki etkilensin, o da ayrı mesele ? Geçen eski ortaklardan Sn Legolas merak etti uğradı sanırım, o da geldiğine pişman oldu herhalde.
MAC Fonu ben de uzun süredir takip ediyorum. Arkadaşın dediği gibi çok başarılı yönetilen bir fon. Benim diğer hisselerimden birini satıp, bunu almamın tek sebebi de MAC fonunda olması...
Her şeyin hayırlısı...
Dil aslandır, yatar eşikte...
35-38tl gelip almamak olmaz 55tl ye giderse satmak olmaz..Bu hisseyi sadece alarak cezalandırırsınız.. İstediği bilanço oyununu yapsın biz buradayız ve zaman sıkıntımız yok.. Ayrıca 2.200 altı bilanço gelmez diye düşünüyorum.
Yönetim kurulu üyelerinin itibarları ( Yeni üyeler hariç ) o kadar yerlerde sürünüyor ki bana göre yok hükmündeler, ve kurucuların bıraktığı şirket sloganları ile bunu düzeltmeleri artık mümkün değil.
Sorgulanması gereken bunların neden şirketin sağlıklı çalışmasını istemedikleri. Şirket iş almıyor (istenmiyor), yatırım yapmıyor (istenmiyor), tasarruf yapmıyor (istenmiyor), birilerinin çiftliği ve darülaceze kimliğini bırakmıyor ( istenmiyor ), Şirket kesinlikle şeffaf değil ( istenmiyor ), Şirket sorunları aslında halledilebilir ve şirket geliştirilebilir ( ama bu da istenmiyor )
Şirkette herkesin haklarını kutsal iken sadece yatırımcıların hakları kabul görmüyor, halka arz sanırım 2008 de 4 USD üzerinden yapılmış aradan 15 yıl geçmiş şu an ki fiyat 2 USD bile değil. Yani birde dolar enflasyonu ile o zamandan beri dağıtılmayan karları da 4 USD 'nin üzerine koyarsan hesap daha güzel ortaya çıkar.
Anladığım Şirket sermayesini korunması ve geliştirilmesi gereken bir varlık olarak değil de, sebilden akan su gibi sağa sola hayrına yada kendi isteklerine göre dağıtılacak bir nesne olarak görüyorlar.
Buradan kalkıp birileri istiyor diye pozitif bir şeyler söylemek de içimden gelmiyor vicdanım bana engel oluyor doğrusu. Ha fon yöneticileri belki bir şeyler biliyorlardır yada bir plan dahilinde ana ortakların bazıları ile eş güdümlü hareket ediyorlardır onu da bilemem doğrusu.
Ne oldu yahu foncular Tekfen hakkında pozitif bir şeyler yazmadıkları için senet bir türlü belini doğrultamadı. Bakalım genel kurulda ne olacak yine hiç bir şey yokmuş ve her şey normalmiş gibi arz-ı endam mı edecekler yüzsüz kötü niyetli beyinsizler.
Yer İmleri