Sayfa 68/1009 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi şimdiye kadar atı alan Üsküdari geçtiyle mühürsüz oylar ile oldu artık öyle bir ihtimal de yok. Geçmişe dönük onları da araştırsan iki seçim hileli.
    Bazı noktalarda sana katılıyorum İstanbul seçimlerinde akşam 5 te " bakın yine biz kazandık hadi evinize gidin dendi , ama sert kaya ya çarpınca carpildilar aslında ilk açıklamasına göre RTE durumu kabul etmişti ama Pelikancilar sanıyorum Reyisi ikna edip yeni seçim istediler bu da pek çok noktanın aslında bu sistemden beslenen bir takım insanlar tarafından yönetildiğini gösteriyor.

Arkadaşlar reha kaya forumdaşımız nerelerde ,uzun süredir yazmıyor,umarım sıkıntı yoktur.

3. Euro/USD yavaştan yavaştan gene 1.00 yaklaşıyor.
    0.90 bekleyenler var.
    https://twitter.com/RobinBrooksIIF

Önce Mart sonra Mayıs FED toplantısına kadar geçen sonbahardakine benzer bir düşüş dalgası bekliyorum.

Hedef 18 dolar altında gümüşe yatay geçiş yapmak.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar reha kaya forumdaşımız nerelerde ,uzun süredir yazmıyor,umarım sıkıntı yoktur.
    Reha başkan depremden dolayı morali bozuk üç beş günde bir yazıyor.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bazı noktalarda sana katılıyorum İstanbul seçimlerinde akşam 5 te " bakın yine biz kazandık hadi evinize gidin dendi , ama sert kaya ya çarpınca carpildilar aslında ilk açıklamasına göre RTE durumu kabul etmişti ama Pelikancilar sanıyorum Reyisi ikna edip yeni seçim istediler bu da pek çok noktanın aslında bu sistemden beslenen bir takım insanlar tarafından yönetildiğini gösteriyor.
    İnce olayı aynen dediğiniz gibi ....Normal şartlarda sürecin bu şekilde olması gerekiyordu ama Derin yapılar bunlarla devam etmeyi tercih ettiklerinden sistemde tıkandı kasa boşaldı.Ortada Devlet bile kalmadı desek uçmuş olurmuyuz

Şu an Araplar bunlarla devam etmek istiyor ,Rusya yine öyle abd desen yine öyle tek istemeyen galiba europa ...

İşin en kötü tarafı bu kadar toplanan vergi satılan mallar alınan borçlar falan hepsi toprağa betona gömüldü. Bu büyük deprem gösterdi ki parayı Betona gömersen bir gün doğa kendine ait olanı alır ve sana pek bir şey kalmaz. Hatta bu betoncular o kadar doyumsuz oldular ki Halkın nakitini almakla kalmayıp Milleti bankalara borçlandırdılar. Şimdi de içi boşalan bankaları % 100 enflasyonun olduğu bir ortamda sıfıra yakın faizle beslemek zorunda kaldılar. Yani yine milletin parası ile bu kez de üstü kapalı bankalara servet transferi yapılıyor...

Neyse Derin yapılar müsaade ederse Halk değişim yapacak!!! diye düşüncemiz var....

Her şeyin Hayırlısı diyelim....

6. Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Dinin en işlevsel istismar alanlarından biri kader doktrinidir.

Prof. Dr. Mustafa Öztürk din olmasaydi ne yaparlardı ? dedi ve şu sözleri ekledi: Din bunların pastaları! Bir dillim de kalsa bizim olsun, yeter ki pastaya çökelim' derdindeler ! Gençlerin, gelecek kuşakların dinden uzaklaşması onların umurunda değil !

https://www.karar.com/karar-tv/prof-...-kader-1730524

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    İyi olmuş , çok da güzel olmuş , tamam. Söylemeden edemedim.

8. İranda yeşil soğan coşkusu devam ediyor
    free Market
    Yeşil soğan geçen cumartesi=47670 tümen
    Yeşil Soğan bugün =54300 tümen

%13,9

Sayfa 68/1009 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz